Októberben jöhet az új Mario Wii U-ra

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 5.
  • Hír
Link másolása
Mint ismert, a Nintendo szeretné alaposan meghúzni az év második felét, hogy felélénkítse a Wii U drasztikusan visszaesett eladásait. A CVG most azt is megtudta, nagyjából hogyan képzelik el mindezt a japánok.

Noha a Wii U eladásai több mint kétmillió példánnyal múlták alul az első várakozásokat, a CVG egy meg nem nevezett, de az ügyhöz közelálló forrásból úgy értesült, hogy belső tárgyalásokkal sikerült helyreállítani a kiskereskedők bizalmát a konzol iránt. Bár a Nintendo viszonylag most még sokat foglalkozik a 3DS-szel, és a Wii U tekintetében nem is várhatóak fejlemények az év első felében, 2013 második fele már lényegesen máshogy fest majd.

A CVG úgy tudja, a Nintendo vezetői köre addig nem is nagyon akarta erőltetni a gép promóját, amíg nem jelenik meg a tavaszi rendszerfrissítés, sőt nem egy játék megjelenését - így a Pikmin 3-ét, a Wii Fit U-ét vagy a Wonderful 101-ét - szándékosan tartotta vissza, hogy az E3 után "össztüzet" tudjon zúdítani a vásárlókra.

Ez azt jelenti, hogy jelentős marketingkampány indul majd, az év végéig megjelenő játékokat és a gépet tévében, újságokban, online és közösségi oldalakon is folyamatosan hirdetik majd. A nagyobb címek listáját az új 3D-s Mario vezeti, ez októberben érkezik a tervek szerint, de még 2013-ban befuthat az említett Pikmin 3 és a Wonderful 101, illetve lesz The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, és ha minden igaz, a Mario Kartról sem kell lemondanunk. Utóbbiról mondjuk nem szól a fáma, de mivel az E3-on kipróbálható lesz a játék, mindenképpen esélyesnek tűnik.

12.
12.
detto1998
#11: Hát ja xD Furcsa lények vagyunk mi emberek ;)
11.
11.
shatterhand
#9: Hát ez nem igaz. Ha van fika az a baj, ha meg nincs akkor hol vannak?
10.
10.
detto1998
A wii u nem megy jól tény, de a 3ds szárnyal :)
9.
9.
detto1998
Na ilyenkor hol vannak a wii u csődbe megy szövegek? A nintendo nem egy zöldfü eszetlen csapat. Jól tudják mi van és helyre fognak álni! Egy év múlva eggyesével kiröhögöm azt aki azt állította hogy csődbe megy ;)
8.
8.
EBR2000
#4: Na most néztem meg az milyen...
Ilyet se láttam még.
Ez még nekem is tetszett.
Vissza vonom amit mondtam...
6.
6.
szcsaba1994
#5: minden szériának jól jönne egy ilyen szintű "gyalázat"
5.
5.
samatagrav09
#4: Az gyalázat a régiekre nézve.
4.
4.
szcsaba1994
#2: Játszottál már a Mario Galaxy 2-vel?
3.
3.
Norbiii
Na ezt már szeretem. Ez az én világom. Jöhet, sok ilyen. :D
2.
2.
EBR2000
Azt nem értettem soha hogy a Mario-t miért veszik annyian ha csak új pályák vannak benne.
Ennyi erővel ott vannak a böngészős Mario-k.
Abból is több tucat élvezetes pálya van INGYEN.
Bár lehet hogy gépen nem az igazi...
1.
1.
SWBF2
A Mario valamennyivel biztos megdobja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...