Megvan a Strider pontos dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Capcom bejelentette, hogy február 19-én jelenik meg a Strider PC-n, Xbox Live-on és PSN-en, emellett lerántotta a leplet két új Challenge módról is. Természetesen a friss screenshotok sem maradhatnak el.

A bérgyilkos hamarosan modern köntösben tér vissza. A Strider reboot február 19-én jelenik meg a PSN-en (PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re), lesz belőle Xbox Live-os (Xbox 360 és Xbox One) változat is, illetve PC-re is napvilágot lát a Steamen keresztül. Ára 14,99 euró lesz.

Két új Challenge móddal is felvértezik az akciójátékot: a Beacon Run egyfajta "speed run" élményt kínál a sztorimódban, ahol az egymást követő ellenőrzőpontokig kell eljutnunk a lehető leggyorsabban, miközben szeleteljük az ellenséget és kerülgetjük az akadályokat. A másik Survival mód névre hallgat, melyben a játékos tesztelheti képességeit a hullámokban érkező ellenség legyőzésével.


Mindkét Challenge módhoz online ranglista is dukál, versenyezhetünk barátainkkal és a világ legjobbjaival, nyomon követhetjük a többiek statisztikáit. A különféle megnyitható kosztümök segítségével a játékosok egyedileg testre szabhatják saját Striderüket.

2.
2.
Sid3481
Ahogy elnézem, a látványban nem lesz hiba. Pár órát, el lehet majd szöszölni vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...