Evolve - két új ingyenes pálya érkezik

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 13.
  • Hír
Link másolása
Habár az Evolve nem marad fizetős DLC-k nélkül, azt a készítők már jó előre leszögezték, hogy a játék új pályái és játékmódjai ingyenesek lesznek. Március, illetve április végén fut be az első két új térkép.

Két új pályával bővül az Evolve, mindkettő ingyenes lesz, és először az xboxosok férhetnek hozzájuk: Xbox One-on március 31-én, PC-n és PS4-en pedig április 30-án válnak letölthetővé. A Broken Hill Mine és a Broken Hill Foundry Hunt, Nest és Rescue játékmódokban tolható majd.


A Broken Hill Mine egy földalatti bányában játszódik, aminek érdekessége, hogy bizonyos lezárt járatokon a szörny át tud zúzni, így félre tudja vezetni és meg tudja lepni a vadászokat. A Broken Hill Foundry ezzel a szemben a bánya felszíni létesítményeinél játszódik, és mivel több a nyílt terep rajta, ezért más harcmodorra is lehetőséget nyújt a játékosok számára. A pályák az Evacuation játékmódon keresztül is játszhatók, és a már megszokott módon mindkettő egyedi bónuszt biztosít a győzteseknek.


Habár több jel is arra utal, hogy az Evolve játékostábora zsugorodóban van, a Take-Two elégedett a címmel. Elemzők szerint idén 1,5 millió példány fogyhat a játékból, ami ugyan nem egy nagy szám, viszont azt is leszögezik, hogyha a kiadó ezt várta az Evolve-tól, akkor valóban nincs oka panaszkodni.

11.
11.
strike19
#9: Én a COD Ghost Instick (űrlényes mód)-dal játszok de lehetettlen megcsinálni a trophy-kat mert a kisebb szintű játékosok basznak a challengekre.
A veteránok meg nem szálnak be velem egy match-re sem mert azt hiszik én is kis 12 csicska vagyok aki nem figyel a challengekre.
10.
10.
Ecneb
#8: Azért eredeti a játék, mert összedolgozással lehet csak győzni, vagy azért mert 4 hülye próbál levadászni egy szörnyet? Mert már bocs, de egyiket sem nevezném eredetinek.
9.
9.
Aanash
#8: Ott a pont...a Battlefield-ben is mindenki saját szakállra dolgozik,semmi összetartás....
Csak akkor ha haverokkal játszol és ugyanez igaz az Evolve-ra is...
Sok hülyegyerek rácuppant és rambózott,aztán amikor pofánverte a játék,nekiállt anyázni és minden szarnak lehordani és visszamenni codozni...

A GTA Heists-ben folyamatosan elbukunk közel 30 éves fejjel,mert nem vagyunk összeszokva...megszoktuk a rohanunk és rambózunk játék stílust...
A Dying Light-ban már jobb a helyzet de eddig leginkább a Destiny-ben kellett össze dolgoznunk..

Csak azóta mindenki szét széledt és most újra kell kezdeni úgymond..
8.
8.
N!ghtmare
#6: Például mert eredeti ötlettel állt elő és egyike azon kevés játékoknál ahol az együttműködés alapvetően meghatározza a végkimenetelt, mert ha CoD-hülyegyerek módjára mész egyedül akkor bizony könnyen megszívod.
Bár zseniálisnak én sem mondanám, de értékelem, hogy valami újjal álltak elő. De sajnos a multi-lövöldözős közösség még papucsállatka szinten mozog, így nekik bőven elég egy map és egy fegyver ahol rambó módjára mehetnek a pistikék.
7.
7.
DarkAssists
Steamen Evolve Hungary csoporthoz csatlakozzatok itt gyülekezzen minden játékos.
6.
6.
Ecneb
#3: Mesélj már picit kérlek, hogy mitől is olyan zseniális ez a játék?
3.
3.
fiucsavar
Zseniális játék,de másik 4,a te szinteden lévő játékos nélkül semmit nem ér. Sajnos én ezekkel nem rendelkezem,így nem látom értelmét a játéknak. Pedig nagyon tetszett a béta.
2.
2.
pocok6464
Én már most sem játszok vele. Meguntam többet vártam tőle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...