Látnivalókon az Everybody's Gone to the Rapture

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Vadonatúj trailert és képeket kapott a Dear Esthert is jegyző The Chinese Room legújabb felfedezős kalandjátéka, az Everybody's Gone to the Rapture. A háromperces ízelítő ezúttal már a sztoriból is csepegtet ezt-azt.

Az Everybody's Gone to the Rapture a távoli Yaughton Valleyben játszódik 1984-ben, amikor is beüt a világvége. Emberi sorsok elevenednek meg a képernyőn, a játék bemutatja, hogy a közösség tagjai miként boldogulnak nehéz körülmények között. Az alkotás a felfedezésről szól, hatalmas és részletesen kidolgozott nyitott világ áll a rendelkezésünkre. Erős drámai élményt kapunk, minél több területet fedezünk fel, annál több titokra derül fény.


A Dear Esther és az Amnesia: A Machine for Pigs fejlesztőinek következő játéka kizárólag PS4-re jelenik meg, valamikor idén.

 

7.
7.
Yanez
Ezek a képek elképesztőek! Ha tényleg így fog kínézni játék közben, akkor le a kalappal! Azért remélem a hangulat is legalább ennyire ütős lesz!
6.
6.
markoci555
#2: általában az szokott lenni hogy "_" karakter helyett valami más van a linkben fenn, nézd meg
5.
5.
valti61
3.
3.
exonic
Végre idén összeszedi magát a PS4. Bloodborne, Journey és még ez is... mi lesz itt még ...:D
2.
2.
Hirosima-chan
@Shifty, nem jók a képek, 404-et ír ki.
1.
1.
zsocc-nrg
Nagyon remélem hogyha már így alakult hogy csak PS4-re adják ki akkor dobozos verzióban fogják árusítani. Egyébként nagyon várós!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...