E3 2015: Két megjelenési dátum is kiszivároghatott

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
Ráadásul megint az Amazon francia részlegének hála. Az üzlet üzemeltetői híresek arról, mennyit szoktak egy-egy baki útján szivárogtatni, most a Forza Motorsport 6 és a Rise of the Tomb Raider dátumát köszönhetjük nekik.

Egy NeoGAF-fórumozó találata szerint egy darabig a Forza Motorsport 6 és a Rise of the Tomb Raider megjelenési dátuma is feltűnt az Amazon francia részlegének weboldalán. Hogy valódiak-e a dátumok, azt nem tudjuk, mindenesetre az árulkodó, hogy már mindkét időpontot lecserélték egy-egy placeholderre.

Screenshot azért készült az adatlapokról (itt és itt), ezek alapján a Forza Motorsport következő felvonása szeptember 18-án, az egyelőre Xbox-exkluzív Rise of the Tomb Raider pedig november 13-án kerül boltokba. Mindkét játék kapcsán tudunk amúgy viszonylag friss anyagokkal szolgálni, a Forza Motorsport 6-ról nemrég szivárogtak ki az első részletek, a Tomb Raider pedig egy új trailert kapott a múlt héten.

2.
2.
DarkLord
Ez a November 13-as megjelenés pont arra jó, hogy karácsony előtt meg kidobják szépen pc-re is :) De legkésőbb tuti jövő február-március eleje kinn lesz pc-n.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...