Augusztusban jön Everybody's Gone to the Rapture

Link másolása
Nem kell sokat várni már a PlayStation 4-exkluzív Everybody's Gone to the Rapture-re, mivel a The Chinese Room bejelentette, hogy még idén nyáron megjelenik a játék.

Két évvel a bejelentés után, augusztus 11-én végre megjelenik a PlayStation 4-exkluzív Everybody's Gone to the Rapture. A játékot a The Chinese Room fejleszti, akiknek olyan címeket köszönhetünk, mint a a Dear Esther és az Amnesia: A Machine for Pigs. Ennek megfelelően az Everybody's Gone to the Rapture is egy "békés" játék, melyben a felfedezés kerül az előtérbe. A bejelentés alkalmából egy új trailer is befutott, íme:


Az Everybody's Gone to the Rapture a távoli Yaughton Valleyben játszódik 1984-ben, amikor is beüt a világvége. Emberi sorsok elevenednek meg a képernyőn, a játék bemutatja, hogy a közösség tagjai miként boldogulnak nehéz körülmények között.  A játék egyébként a CryEngine 3-at használja, ezért is néz ki ennyire mesésen. 

19.
19.
KopyAti
Mindenki nyugodjon le a picsába! :)
15.
15.
Gerovner
#14: Ne etesd a trollt. :)
13.
13.
Gykrizsi
#11: Jaj hagyjál már. Próbáld ki a To the Moon-t. Az aztán tudja milyennek kell lennie egy ilyen játéknak. Izgalmas történet, pazar zene. Én komolyan sírtam a végén, olyan megható volt. A Dear Esthernél meg csak az órát néztem, mikor lesz már vége, mert azt hiszem elalszom, mire elérek addig a buzi antennáig.
11.
11.
kamgecam
Fasza nekem is bejönnek ezek a játékok.
Megértem a fikázókat is,mert az ilyen játékokhoz kell némi intelligencia is hogy élvezetes legyen...
5.
5.
Gykrizsi
#4: Dear Esther az ilyesfajta játékok mélypontja. Unalmas, és marhára túlbonyolított egy-két mondatos sztorit. Gone Home, To the Moon classisokkal jobb játék.
2.
2.
crytek
Bízom benne ,hogy egyszer pcre is kiadják!
1.
1.
simon 555
Kíváncsian várom mi sül ki belőle.
Eddig tetszik amit láttam.
Remélem nem szállnak el az árazással.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...