Első napi javítást kap a Star Wars: Battlefront

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 12.
  • Letöltés
Link másolása
Naná, hogy már az első napon javítást kell letöltenünk a Star Wars: Battlefronthoz! A DICE shootere már elérhető Xbox One-on az EA Access-előfizetők körében, ők az ominózus patchet le is tölthetik.

Lassan megszokottá válik, hogy már a megjelenés napján egy javítást kell letöltenünk az aktuális sikervárományoshoz. A Star Wars: Battlefront sem marad ki ebből, az 1.01-es patch általános hibákat javít a partnerrendszerben, finomítja a járműhasználatot, és más stabilitási problémákat is orvosol.

A Battlefront november 17-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en, ám az EA Access-tagok már tíz órát beletehetnek a DICE alkotásába.

A Fusion TV csatorna bejelentette, hogy egy félórás dokumentumfilmmel jelentkezik, amely Star Wars-játékok születésével foglalkozik, mégpedig a Battlefrontéval, a Disney Infinity 3.0-éval és a The Old Republicéval. Az A New Gaming Era című műsor november 13-án kerül adásba. Itt a trailer:

15.
15.
#10: Jah igen, főleg amikor a tört játék patchelve egy héttel hamarabb fen van, mint a hivatalos megjelenés. Ráadásul azok akik onnan szedik, még tömörítve is kapják, nekünk meg mind a 27 GB-ot és a patcheket is fullban kell leszedni.
Torrent ellen az egyetlen működő megoldás amit a Blizzard csinált a Diablo 3-al, a többi sz@rt se ér.

Nem azt mondom, hogy nem bírok ki 3-4 óra pluszt ( nekem naponta nincs ennyi időm játszani, ami azt jelenti, hogy csak másnap fogok :) de ez nem lehet indok arra ( és nem is az ), hogy félkész játékokat adjanak ki !

Csak azért mert van széles-sávú internet arra nem brazirozhatnak, hogy majd kijavítják utólag ! Ilyenkor hol van a fogyasztó-védelem a k*urva életbe ! :( Nagyon el vannak pofátlanodva a kiadók, ez nem lehet kérdés és az sem normális, hogy ebbe beletörődnek a felhasználók. A batmanó fiaskó pont ennek a leszarom mentalitásnak a következménye! Akinek működik, nem, hogy nem szól egy szót sem, de még fikázza is azokat akiknek nem, nvidia-ati cicaháború van, közben meg mind gamerek vagyunk és össze kéne tartanunk ( és k*rvára mindegy milyen konfigja vagy konzolja van valakinek ). Sajnos sokszor azon tűnődök, hogy milyen agymosott, barom birkák is vagyunk mi emberek és ez nagyon elszomorít... :(((
14.
14.
Thor Vath
#6: Még csak az Endort láttam azok közül, ami nem volt a betában, de az nagyon szép :) Erdő, páfrányok, gizgazok, tócsák, csillogó, nedves felületek, eső, ablakon lepergő vízcseppek... Elég jól néz ki :) A speedbike-chase is állat, egy külön játék lehetne.
10.
10.
FherT
Azért patchelnek az első napokban mivel ezzel a torrentezőket szívatják. Aki megveszi annak lejönnek a javítások és nagy gond nincs viszont aki ez a torrentezők miatt van, hogy vegyék meg és ezért adnak ki hanem is félkész, de javításra váró játékokat.
7.
7.
Csoki80
#4: Akartam valami hasonlót írni én is, de ha már így van jó lenne kétszer fizetni, ha kula a játék, akkor kula a pénz is....

6.
6.
Falcon
valaki akinek megvan írjon már hogy van az új pályákon más is sziklákon homokon és havon kívül ...
4.
4.
PS4jacksony
Ha nincs kész, ne adják ki.....Ennyi....

Mi sem kétszerre fizetjük ki.
3.
3.
dcba
#2: Igen, de regen nem is volt mindenkinek szelessavu internete, igy muszaj volt megcsinalni rendesen a jatekot, mert regen sokan a jatek 1.0 verziojaval jatszottak csak, mert nem tudtak leszedni, mig manapsag abban a kb 1 honapban amig lemezre kerul csomagoljak, szallitjak, a keszitok meg tudnak dolgozni a jatekon es igy nem kell csusznia. Sztem ezzel a resszel nincs is problema, a gond ott van amikor meg fel ev mulva sincs kijavitva egy jatek (khm Batman).
2.
2.
Szerintem arra gondolt,hogy régen kész terméket kaptál!Ezért vannak a tesztek ill tesztelök!A lemezre írt anyagnak kéne az utolsónak lennie.Ma meg már mindenhol elsõ napi javítás+még 2-3 aztán vagy össze jön vagy nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...