Battlefront - nem készül DLC az új filmről

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 30.
  • Hír
Link másolása
Habár adná magát, hogy a Battlefront egyik DLC-je kizárólag az új Star Wars-filmmel foglalkozzon, a DICE leszögezte, hogy nem szeretnének ilyen kiegészítőt, és kizárólag az eredeti trilógiára koncentrálnak majd.

Nyilvánvaló volt, és jó ideje tudjuk, hogy a Star Wars: Battlefront sem ússza meg a DLC-áradatot: a játékot egy 50 dolláros szezonbérlettel küldték boltokba, ami 16 új pályával, 4 új játékmóddal és 4 új játszható hőssel várja a rajongókat egyebek mellett, és ugye azt se felejtsük el, hogy ingyenes kiegészítőkre is számíthatunk még.

Habár jó eséllyel többetekben is felmerült, a DICE egy rajongó kérdésére leszögezte, nem szeretnének olyan DLC-vel előrukkolni, amely a rekordot rekordra halmozó Az ébredő Erő történéseit veszi alapul. Különösebb indoklással nem szolgált a témában, mindössze annyit jegyzett még meg, hogy egyelőre csak az eredeti trilógiával foglalkoznának.

A Battlefront első DLC-je, az ingyenes Battle of Jakku határeset ebből a szempontból: az új pályáknak helyszínül szolgáló Jakku bolygó ugyan az új filmmel mutatkozott be, a kiegészítő történetben jóval közelebb áll A Jedi visszatérhez.

14.
14.
csonti02
Nem a játékból lett lecsapva dlc gyanánt, utólag biztos megterhelő volna megalkotni...bár van az a pénz
13.
13.
Chrysh
Ja, és innentől kezdve minden SW hírnél megragadom az alkalmat és sírok egy adagot, hogy ne új Battlefrontot csináljanak, hanem foltozzgassák a mostanit és inkább csináljanak egy Republic Commando 2-t.
12.
12.
Chrysh
#11: Ez tök irreleváns abból a szempontból, ha egy multis játék tartalmát akarjuk bővíteni, lévén a Battlefrontban a sztori elég harmadrangú dolog. Nyugodtan lehet az 1-2-3-ból pályákat szerválni, mert az ott ábrázolt területek, adják a pályadesign lehetőségét.
11.
11.
Thor Vath
Gondolom, azért nem tesznek bele a Klónok Háborújából, mert az nekik nem tetszik (nekem sem). Ez a Battlefront az eredeti trilógiára épül és passz, így is rengeteg lehetőség van még benne - halálcsillag, Felhőváros, satöbbi.
Az új filmeket nyilván meg fogják fejni, hülyék lennének, ha nem - az egy másik játék lesz.
9.
9.
exonic
Oké, nézzük meg a másik oldalról:
Még is mit akarnak még belerakni az eredeti trilógiából? A három legjelentősebb pálya benne van, már negyediknek is egy újat kellett kitalálniuk.
Ezek komplett idióták ,de most tényleg. Miért nem lehet belerakni mondjuk a klónok háborúját legalább? Abból bőven futná ötletre... Ja hogy ehez új karaktermodelleket, járműveket és fegyvereket kéne csinálniuk... És a 40 fontos szezonbérletért miért is emeljék meg a feneküket?...
8.
8.
leviske
#6: A TOR után nem tudom mennyire volna szerencsés. Mindenesetre a ME szerintem még úgy 10 évig lefogja a sci-fi rajongóikat fedni. Esélyesebb, hogy a DA/ME mellé a Jade Empire tér vissza. + egyszer talán csak sikerül az áhított, jelenben játszódó RPG-jüket is megalkotni.
7.
7.
DON GONDOCS
Majd az assassins creed-hez fog.
6.
6.
Hab
Én egy SW RPG-re áhítozom. Remélem Bioware azt fog fejleszteni a Mass Effect után.
4.
4.
strike19
Nem rossz játék a Battlefront.
De remélem az EA a következő résznél összekapja magát.
Ez a Battlefront 3 remélem csak felvezeti a sorozatot.
Most 20 óra játék után már trophy-k 52% megvan.
Néha hiányolok belőle dolgokat pl:hősök Chuvi,Obi Wan Kenobi (öreg),Tarkin Admirális,Royal Guard.
Már alapből 4 hőst bele lehetne rakni és ki van balance-olva.

3.
3.
Zozzancs
#2: ez meg a másik :D szinte érthetetlen, a film köré tervezik a játék kiadását, még a Jakkuval is teaselik az embereket, hogy prepare for force awakens.... és erre semmi nem lenne benne a filmből? felfoghatatlan
2.
2.
Futu-Retro
Szóval akkor van egy milliárdokat bezsebelő SW film, amihez konkrétan nem is készült játék? Vagy készült, csak lemaradtam róla? (Most ezt nem poénból írtam, hanem komolyan kérdeztem)
1.
1.
Zozzancs
Nem hiszek nekik, borzasztó rossz üzleti döntés lenne, borzasztó. Gondoljatok bele, akkora sikere van a filmnek hogy az nem igaz, pénzügyileg... hát ma jártam az ósönben és lépten nyomon SW7 van... SW7 es bevásárló szatyrokat adnak a kasszánál.. (mindenki pénzt csinál belőle) hát hülye ez az EA? valami tuti van... valami, vagy hazudnak és direkt mondják ezt vagy nem tudom, de nem hiszem el,, hogy egy ilyen szörnyű üzleti döntést hoznának és a 2 év múlva megjelenő folytatásba akarnák belerakni, valamilyen formában lesz, a nyakamat teszem rá, ráadásul úgy, hogy mindenki szarozza őket a kevés kontent miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...