13 millió példánynál járhat a Star Wars: Battlefront

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 4.
  • Biznisz
Link másolása
A vegyes fogadtatás dacára remekül fogy a Star Wars: Battlefront, legalábbis a független játékipari elemzők szerint. A premier óta 12-13 millió kópia talált gazdára a becslések szerint.

Több elemző is úgy látja, hogy bejött az EA húzása a Star Wars: Battlefronttal, a becslések szerint 12-13 millió példány talált gazdára a DICE shooteréből. A Wedbush Securities szakembere, Michael Pachter a Fortune magazinnak elmondta, nagyjából 6-6 millió kópia fogyott novemberben és decemberben a játékból. Ráadásul ha átlagáron számoljuk, a Battlefront körülbelül 660 millió dollár bevételt hozott a kiadó konyhájára.

Egy másik elemző, Evan Wilson a Pacific Crest Securitiestől is úgy látja, hogy eddig 13 millió példányt értékesítettek a játékból - többségében még a Star Wars: Az ébredő Erő premierjét megelőzően.

Természetesen az adatok még nem hivatalosak, a pontos darabszámot a kiadó következő üzleti jelentéséből tudhatjuk meg. Ha a becslések igazak, az EA örülhet, lévén a március 31-gyel véget érő pénzügyi évre a cég pontosan 13 milliós eladott példányra számít.

159.
159.
donald42
A vgchartz.com szerint 8.3, persze meg lehet belole 13 Marcius vegere...
157.
157.
gyaloghuszar
Hát végigolvasva ezt a pocskondiázást érdekes a dolog...
Van, aki mondjuk a béta után (ami tényleg remek volt) isteníti a játékot, megveszi majd csalódik benne...
A DICE remek munkát végzett, mert optimalizált szépen futó és gyönyörű játék lett és szívesen kipróbálnám a teljeset is a béta után. De valahogy nem adnék ki érte 15k-t... Tetszik meg minden, de sajna a látvány még nem vett meg engem kilóra :/
Maradok a jó öreg Battlefield 4-nél, amiben jó, hogy van benne huszonakárhány pálya különböző terepeken rengeteg járművel és vagy 100 különféle fegyverrel. :)
154.
154.
lesik20
Emberek, nevessünk egy jót. Az utolsó 3 nap játékosainak száma. Mindegyiket ide posztoltam olyan 1-4 óra fele ergo nem csaltam a számokkal. Mai van legfölül

ner4qLG.pngxdMMGqd.pngMyyuYLE.png
151.
151.
lesik20
#117: Bocsi ne makarok beleszólni de most komolyan: Nagyobb pálya=Jobb

Bocsi de ez a logika brutál hülyeség. Ennyi erővel Planetside 2 a legjobb mivel 1 pályája az összes Battlefront pályáját magába tudja vonni...
147.
147.
Norbiii
Nagytakarítást végeztem, valahogy véget kell vetni a szétoffolásnak, mert ez már az! :( Ha esetleg bajotok van egymással, vagy direkt kötekedni jönnek ide egyesek, akkor légszíves PÜ! Köszönöm.
122.
122.
Caleon
#117: Elég tanulságosak ezek a régebbi idézetek, erre mondják, hogy

ENNYI...
118.
118.
Norbiii
Személyeskedést és offolást kéretik befejezni! Próbáljatok meg úgy véleményt alkotni, hogy nem ócsároljátok a másikat, és (ezzel) nem offoljátok szét a hírt, híreket! Köszönöm!
112.
112.
godach
#111: Egyébként én is ezt akartam mondani, csak már kedvem sem volt elmagyarázni, hogy max 6 pályát játszok az 50+ -ból cs-n. Max akkor, ha valami haver másra akar menni...
Most ebbe a CSNexonba, meg van 4 hot deathmatch pálya, elég is.
(ettől még nem vagyok szemellenzős, én is túlárazottnak tartom)
Ellenpéldának azonban ott a Forza vagy az NFS. Egy árban vannak (általában az új részek) és mégis jobban megérdemeltnek tartom a forza összegét, hisz 300 kocsiból válogathatok, nem csak 50-ből. Hozzáteszem, egyikben sem használok többet a kelleténél, de mégis jó érzés, hogy ennyim van.
111.
111.
delphijos
Mondjuk lehet hogy nem játszom elég sokat, de komolyan nekem akkorák a pályák hogy még ezekben is eltévedek néha. Lehet szgénységi bizonyítvány,de én a Counter Strike-os "életem" közel 90%-át 4 vagy 5 pályán töltöttem. ( A 0. valahányas mod verzióval kezdtem, nem ma volt ) Nekem személy szerint nem biztos hogy jobb lenne a játék ha mondjuk 20 pálya lenne. Az űrcsatát nem bánnám. De ahelyett meg inkább jöjjön egy X-Wing vs TIE Fighter. ( Legyen telhetetlen az ember )
104.
104.
_NMI_
#103: kimoderált üzenet
89.
89.
lesik20
#88: Azon Besz****ék ha elkezdené "Nem baj, elég nekem 50 ember akikel eggyüt tudok játsznai"
88.
88.
lesik20
#68: IGAZAD VAN.

Ha már itt vagy ved már meg a Big Rigs-et sőt az összes játékot Steamen, mivel mindegyik ugyanolyan Jó. Nehogymár egy Forumon megvitassuk mit érdemes venni és mit nem. És várjatok Gyerekek. MEGINT CSÖKKENT A DAILY PEAK.

Fanni én a helyedben játszanám ezt a "tökéletes" játékot mivel a tegnapi 120-ezeröl 71-ezere csökkent... Hoppáré :D

Lassan nem lesz kivel játszanod. De tudjuk ez téged nem érint, mivel olyan jól meg van pakolva ez a játék, biztos élvezetes játszani egyedül egy multiplayer only játékkal. És a legjobb az egészben hogy EZ ellen nem tudsz vitatkozni és mint a rossz anyos, elmegy a füled mellet. De sebaj.

xdMMGqd.png
76.
76.
Kobe24
Akik fikazzak a jatekot h keves a tartalom meg hasonlokkal. (Akik kb minden hirnel ugyanaz a par ember) Azoktol kerdeznem ezt: Minek irogatjatok be minden Battlefront hirhez ugyanazt a velemenyeteket ? Egy kicsit mar rohadt unalmas. Plussz ha vlkinek esetleg meg tetszik is a jatek azt meg ugyanugy leuggatjatok mint az elozo 20 cikkben es ugyanazt a csontot ragjatok mar le 2000000x
75.
75.
kopic
Vicc, amit par ember lemuvel sokszor.
71.
71.
greenmelon
#68: Ugyan már... a GK-n ennél durvább dolgok is átcsúsznak a moderálási szűrőn. Egyébként meg pont, hogy vonzza a tömeget flame meg a trollkodás, nincs olyan cikk aminél többszáz hozzászólás lenne kommentháború nélkül. A GK se fogja ezek után moderálni mert azzal a saját olvasottságuk csökkenne. Most az, hogy pár emberke eljátssza a hattyú halálát, nem jelenti a népesség általános csökkenését a flamewar miatt. Személy szerint jól elszórakozok rajta, egyszerűen meg kell tanulni nem komolyan venni a kommentszekciót. :D
68.
68.
Caleon
#66: A trollok a legbéketűrőbb emberből is kihozzák az állatot. Az, hogy valaki nyíltan leírhatja, hogy mások bosszantására flémeli a játékokat, mert ez neki örömet szerez, olyasmi, amiért gyakorlatilag minden hobbioldalról azonnal kirúgnák, mert elriasztja az érdeklődőket. Nagyon kiváncsi vagyok, miért tűrik meg itt ezt a tevékenységet.
67.
67.
Rákosi Peti
Mi Bátyámmal ketten vettük meg, fejenként 8000 Ft-ot megért szerintem. El lehet ütni vele az időt.
66.
66.
_NMI_
#65: Attól még, hogy sérti a kis lelked amit írt, tökéletesen igaza van.
64.
64.
Krezy
#38: Áh tuti nem Segeszki,ő a Ps3at Istenítette anno Uc meg Gow3 stb..
Ez a gyökér meg a "laptopját" Isteníti ,mondjuk utálja az xbox onet de elvileg mégis van neki ,de ám ennek is van oka! Ráfogja arra a kevéske exkluziv cimre aminek a fele jövőre jön Pcre is :D
De attol függetlenül vicces csóka :D Néha jókat nevetek a kommentein ;)

Témához meg annyit,hogy kicsit ledöbbentem ezen a 13 millio darabon ,feltehetőleg ha igaz a becslés ,mivel jó pár oldalon kicsit lehúzták a játékot...
61.
61.
Thor Vath
#40: Tényleg nem játszhatott vele soha, olvasott itt-ott ezt-azt és most azzal okostojáskodik :)
El nem tudom nondani, hogy az A280C-vel milyen mocsok nehéz eltalálni bárkit, aki 50 méternél messzebb van, még akkor is, ha kempel :)
57.
57.
godach
#55: De, volt egy akire igen :D Torpex volt a neve. (csak azért emlékszem rá, mert ő volt az első ilyen közösségromboló egyén, akit kicsináltunk innen) Szegénykém, az is előadta itt a szociológustól megkezdve mindent. Megoldott minden problémát, kiismert mindenkit azonnal. Ő volt az igazi "fasza" gyerek. Aztán egyszer odaszóltam neki, úgy kiborult mint akitől a nyalókát vették el.
Egyedül csak azért nem gyanúsítottam meg ezt a dcakee gyereket azzal, hogy ő tért vissza, mert mindent el lehetett mondani erről a torpexről ami rossz, de abba volt annyi gerincesség, hogy nem lett volna pofája visszajönni ide....
55.
55.
godach
#53: Eltakarodik hamarosan. Nem egy ilyen volt már. Idővel a nevükre sem emlékszünk, nemhogy arra, hogy itt jártak. Ebből se lesz semmi, hiába a nagy feltűnési viszketegsége.
47.
47.
simon 555
44.
44.
delphijos
A mostani állapot a http://swbstats.com/ szerint:

Currently online players

PC: 17,958 (24h peak: 21,106)

XBOXONE: 68,626 (24h peak: 97,268)

PS4: 4,173 (24h peak: 150,767)

Total: 90,757

Nem szokásom senkit meghazudtolni, de egész egyszerűen nem hiszem hogy 4,173 játékos játszik most PS4-en, az xbox-on meg 68,626. Nem konzol war, de egyszerűen ezt nem veszem be. Szerintem ez a stat KAMU.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...