The Culling - Az éhezők viadala játékban

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha szeretted a Battle Royale-t vagy Az éhezők viadalát, a The Culling is tetszeni fog. A játékszabályok egyszerűek: tizenhat játékost összezárnak egy szigetre, és húsz percük van felkészülni a mészárlás előtt.

A Lichdom Battlemage mögött álló Xaviant bejelentette legújabb játékát, amely a The Culling címet viseli. A multiplayer-orientált címet tizenhatan játszhatják egyszerre legfeljebb, és ahogy azt alábbi előzetes is bizonyítja, egy, Az éhezők viadalához hasonló versenyen kell győzedelmeskednünk benne.

A játékosokat egy szigeten zárják össze, a kezdés után pedig húsz percük van felkészülni, ez idő alatt felszerelést, fegyvereket kell szerezniük, csapdákat kell állítaniuk és így tovább. Ezután indulhat a mészárlás - nyilván csak egy valaki győzhet majd.

Ha nem is túl eredeti a koncepció, a játék izgalmasnak tűnik. A jó hír, hogy hamarosan már játszhatunk is vele, március 8-án ugyanis elérhetővé teszik a Steam Early Accessen.

4.
4.
Drazhar
Gyakorlatilag fogták a ma baromi divatos "survivor" játékmenetet, és keresztezték a deathmatch-ek világával, hogy azért mégse megint egy olyan cím, ahol hónapokig túlélsz, meg kabint építesz magadnak, stb.
Kétségtelenül meglátták az üres piaci rést, ezért dicséret. Viszont személy szerint engem hidegen hagy.
3.
3.
PaprikaJancsi
Ha tökèletesen megtudják csinálni, akkor egy hatalmas játék lehet belőlle. Csak erre kevés az esély,.
2.
2.
Caleon
Nagyon érdekes koncepció, de ha tele lesz instakill csapdákkal, akkor végül könnyen kemperparadicsommá válhat.
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...