A Codemasters menti meg az Evolutiont

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 11.
  • Biznisz
Link másolása
Óriási a mozgolódás a Driveclubot és a MotorStorm-játékokat jegyző Evolution Studios háza táján: miután a Sony bezárta a fejlesztőcsapatot, a Codemasters bejelentette, hogy felkarolja az ott dolgozó szakembereket.

A Sony március végén jelentette be, hogy elengedi az Evolution Studios kezét, mindezt nem sokkal azután, hogy egy másik nagy brit fejlesztőcsapatot is elbúcsúztattunk.

Jó hír azonban, hogy nemcsak a Driveclub, de maga az Evolution is túléli a szakítást, az imént ugyanis bejelentette a Codemasters, hogy ő fogja felkarolni a srácokat, akik a fennállásuk óta először multiplatform játékokon dolgozhatnak majd.

A Codemasters ezzel együtt a világ legnagyobb versenyjátékokos cégévé válik, és már az is biztos, hogy a vezetőket is megtartja: Mick Hocking és Paul Rustchynsky is a Codiesnál folytatja, előbbi a termékfejlesztési alelnök szerepét tölti majd be.

Természetesen a Driveclub és a MotorStorm jogai továbbra is a Sonynál maradnak.

5.
5.
PS4jacksony
A jogok hiába vannak a Sony-nál a tudás a srácoknál ! :) Remek kombináció jött létre remélem jó játékokat fognak csinálni.
4.
4.
dzsiádzsó
Dirt irányítás, DC engine, hol kell aláírni ??
3.
3.
shatterhand
Nagyon jo fúzió jott letre!
2.
2.
joshfeed
Hát ez nagyon jó hír !!! :)
Az eső effektet a Driveclubból a Dirt Rallyba át is lehetne csempészni :)
Remélem a a Codie ismét vmi grandiózus dolgot fog lerakni. Ja igen a törés és meghibásodási fizikát valahogy az autócégeknél ki kéne bulizni, mert azon vérzik el a dolog meg persze egy hivatalos WRC licensz is jó lenne :)
Az NFS-t is fricskázniuk kéne :)
Go Codie !!! :)
1.
1.
Helyes, imádom a cég munkásságát, a Dirt Rally-val eszméletlen minőséget tettek le az asztalra, plusz én az arcade vonalas játékaikat is szeretem.

Az említett rallis címhez remélem jönnek még dlc-k, a napokban kaptunk pár új kocsit és nagyon szakítanak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...