Nyugi, a Skyrim is a Switch nyitócíme lehet

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 17.
  • Pletyka
Link másolása
A Nintendo hivatalosan még nem erősítette meg a Switch nyitójátékainak listáját, névtelen belső források szerint azonban a Skyrim és egy új Mario is elérhető lesz a premier napján. A Splatoon pedig alapból jár majd hozzá.

Továbbra is nagy a tanácstalanság a Nintendo Switch játékfelhozatalát tekintve. Habár a konzol bemutatkozó videójában számos ismerős cím (mint a Skyrim vagy az NBA 2K) feltűnt, a kiadók még nem erősítettek meg semmit. Ráadásul a Nintendo is mélyen hallgat a nyitójátékokról.

A LetsPlayVideoGames birtokába került jelentésben azonban már jó pár konkrétum szerepel a játékfelhozatalról. Az első már nem újdonság: egy új Marióról van szó, ami már a hét elején felbukkant a hírekben.

A lap úgy tudja, hogy lényegében ugyanarról a játékról van szó, amit a Switch trailerében láttunk. Annyit tudni róla, hogy egy 3D-s nyitott világú hubbal lesz felvértezve, itt tudjuk kiválasztani, hogy melyik világba induljunk el - hasonlóan a Mario Galaxyhez. Találunk benne egy kétfős kooperatív módot is, melyben a játékosok együtt gyűrhetik le az akadályokat.

A sajtós demó már fejlesztés alatt van, és januárra készülhet el, azaz a Nintendo új konferenciájára időzítve.

A korábban Wii U-ra megjelent Splatoon egybe lesz csomagolva a konzollal, de lesz játék nélküli, olcsóbb kiszerelés is.

A forrás szerint a Skyrim Switch-portja már fejlesztés alatt van a Bethesdánál, és a konzol debütjével egy napon jelenik meg. Szerencsére a Special Editionről van szó, és a premier után támogatni fogja a modokat is, bár olyan megkötésekkel, mint a PS4-es verzió esetében.

Természetesen a fentebb leírtakat kéretik fenntartásokkal kezelni, még semmit nem erősítettek meg belőlük.

20.
20.
myrte
#19: Monster Hunter, Xenoblade, Zelda játékok nálam prioritást élveznek. Szerintem a Monster Hunter miatt sok mindenki rohanna konzolt venni, a 3DS legjobban fogyó szériája. A Pokémont is leelőzi.
19.
19.
zozo76hun
#18: "A Nintendo egyetlen exluzíve cìme is annyit ér, hogy megéri gépet venni!"

azert ez igy, ebben a formaban nem igaz. en peldaul egy kibaszott fillert nem adnek a legtobb nintendo jatekert, plane nem ilyen mario es tarsai jatekokert, es nem hiszem hogy egyedul lennek ezzel.

ha a sajat, megszokott belso cimei mellett nem jon ra mas komolyabb jatek akkor konnyen a wii u sorsara juthat.
18.
18.
aordog
#17: Beszélhetsz nekik! Utálják a Remastered kifejezést, de ezt az oldalt is szídják. A Nintendo egyetlen exluzíve cìme is annyit ér, hogy megéri gépet venni! És itt nem egy cím van, ami maradandó élményt nyûjt....ès a wii játékok is ott vannak. Itt nem téma a fps szám meg a felbontás, mert itt az élmény a fontos, míg a másik két konzolnál a legtöbb ember belefejel a TV-be majd óvatosan kimászik belôle és elkezdi a vères arca körûl számolni a pixeleket és azon csodálkozik, hogy eddig tetszett a játèk neki, de rájött, hogy szar, mert nincs meg a 60fps és az 1080p felbontás. Röhej :)
17.
17.
myrte
#14: Nézőpont kérdése, hogy mi a bukás. Számomra szórakoztató játékok vannak WiiU-n, ráadásul szépen is futnak. Nem vártam többet annál, amit kaptam, de nem is ígértek többet.
Azt már bukásnak könyvelem el, hogy a ps4-et a nagy kapkodásban nem tudták az elvártakhoz illetve a megígértekhez összerakni. Csak a ps4 pronak kellett volna megjelennie. Abban már van jó wifi kártya (eléggé ütött, hogy egy hétvégét kellett várni az UC4 frissítésére), halk hűtés, stb. finomságok. Mondhatni inkább ez való nextgennek és nem az elődje.

Nem tudom, hogy mostanság mennyi a Skyrim fan, de sokkal kényelmesebb, ha valamit magaddal vihetsz. Például nekem 1 órás ebédszünetem van, megebédelek 15-20 perc alatt. A maradékban facebookozzak?! Kösz nem, inkább magamnál tartom a 3ds-em. Ezt a kényelmet a Vita próbálja kiszolgálni a remote play funcióval. A Switchnél ezt egybegyúrták, nem kell hozzá két külön eszköz. Egy erős kézi konzolnak tartom (a 3ds hardveréhez meg főleg), amire záporozni fognak a játékok, mert nem két külön eszközre kell készíteni a játékot (pl. WiiU - 3DS), hanem elég csak egyre. Ráadásul nem csak egy ember tud játszani a kézi konzollal, hanem ketten is. Vagyis, ha a havernak tetszik a játék, kiszeretné próbálni akkor csak elég lesz lepattintani a mini joy-t és már nyomhatjátok a partit.

Amúgy, a 3DS halálát is megjósoltátok. Aztán a mobilok uralta világban nem is szerepel rosszul.
16.
16.
Extol
Na jó, vissza Skyrimezni
15.
15.
kopic
Ez most full komoly ? Hülyék ezek ?
Ha előbbi igen, akkor rohadt szánalmas amit a Nintendo művel, elashatjak magukat.
Skyrim...SKYRIM ! Értitek ?!
14.
14.
DON GONDOCS
#9: A wiiU egy megbukott és rövid életű konzol volt a játékaira valószínűleg senki nem fog emlékezni. Itt veszteség lenne ha eltűnne a süllyesztőben az pár excluzív cím. Szóval itt nem baj
13.
13.
delphijos
#12: még mindíg durván drága, olcsóért esküszöm vennék a gyerekeknek hogy csapassák.... De erre ennyi pénz sok. Nem vágom miért nem csökkentenek árat.
12.
12.
delphijos
Ami bosszantó, hogy a WiiU
11.
11.
user101
#7: Igen és Commodore 64-re is 1981-ből :)))

Na jó, a viccet félretéve, amit a Nintendo tud, azt 100% frame mellett és wii-mote támogatással tudja egy dualcore 2+GHz-es laptop és még szebben is néz ki ! :D ( Én így szoktam Mario Kartozni és Boogiezni a családdal, emulátorból ! ) DE ! Amit a Nintendo tud, azt egy normálisabb tablet is tudja fele / harmad áron és a termékpaletta nem kicsit szélesebb.

Unity, Unreal, CryEngine eddig is volt Androidra, amit most az N csinál az egy felesleges baromság. Egyszerűen hagyniuk kellett volna az egész hardware részleget és csinálni normális játékokat Droidra, (nagy) konzolra és PC-re. Hülyére keresték volna magukat, de nem... Ők inkább kibérlik a minden idők legnagyobb konzol bukása dobogót maguknak a gamecube, wii-u és most a switchel... Pedig éltek meg ők sokkal szebb napokat is ... :(
10.
10.
ollie92
Bárki bármit is mond, ez az új Nintendo már most halálra van ítélve.
Ó, megkapja a Skyrimot ami már 6 éves játék.
Lassan telefonok fogjuk játszani bammeg.

Kiváncsi vagyok teljesítmény téren mit fog hozni, a két kazettás magnó már updatelte magát, lassan XBOX is megkapja. Nagyon össze kell magukat szedni, ha érvényesek akarnak maradni a piacon....
9.
9.
delphijos
#1: Nem költözködésből, de ha Nintendo, akkor nem gond a "remastered"?

@aordog:

Igazad van, egyébként, PS4-re nagyítóval kell keresni a címeket ami gyerekeknek való. Viszont, akkor meg nem egy Skyrim kell nyitócimnek. Persze várjuk ki a bejelentést, remelem nem egy árva Mario címmel készülnek.....
8.
8.
Heldengeist
#4: Szvsz a Skyrimot nem nagyobb kompromisszumokkal, mint egy előző generációs konzol, egy mezei középkategóriás tablet vagy telefon is elbírná manapság.
7.
7.
aordog
A Nintendo az egy nagyon jó konzolgyártó cég...nem a Skyrim miatt. Sajnálatos az ide való röfögések. Ami nincs a PS4 és One birtokában az itt rendelkezésre áll.
Lassan ott tartunk, hogy csak a Nintendo képes olyan játékot gyártani, amivel a gyermekem is szîvesen játszik.( Yoshi, Lego City, Donkey Kong, Toad stb.)
A másik kêt konzol meg nekünk...felnôtteknek szólnak, itt kevesebb a családbarát játék. Nekem a Nintendo és majd mellé egy PS4 tökéletes megoldás lesz. Skyrimet nyomtam PC-n...nagyon jó ès nem hiszem, hogy rengeteg nintendos próbálta eddig! Tehát nekik ùj lesz!
5.
5.
Igen, nekem is ez jutott eszembe hogy egyesek mar unalomig jatszottak a jatekot, hogy lehet ez egy nyitocim? Fura...
4.
4.
Extol
Érdekes hogy Skyrimet egy ilyen kis masina elbírja, gondolom kompromisszumokkal, de igen, akit kicsit is érdekelt a játék már kipróbálta
3.
3.
Necreon
Kíváncsi vagyok még hány gyártó fogja nagy dologként beállítani hogy egy évek óta megunt, rongyosra játszott játék náluk is megy most már porszívón és mikrohullámú sütőn is, de olyan és annyi exkluzívot nem képesek felmutatni amiért érdemes volna megvenni.
2.
2.
PaprikaJancsi
Vagyis lehet, hogy megjelenik rá egy 6 éves játék. Ismétlem LEHET. Most nem akarok semmit mondani, de ez egy kicsit abszurd, hogy ilyen körülmények között mutatnak be egy konzolt, ,,ekkora" játékkínálattal. Szerintem hatalmas bukás lett, de meg is érdemlik, mert sajnos nem tanulnak a saját hibájukból. Azt aláírom, hogy innovációt akarnak, de sajnos nem veszik észre, hogy ez a gen. (sajnos, nem sajnos) nem teljesen az újdonságra, hanem inkább a teljesítményre, szép látványra vágynak. Erre a Nintendo elődrukkol egy ilyen kis tablet-konzollal.
1.
1.
DON GONDOCS
Splatoon Switch, akkor nem hagyák veszni a wii-us játékokat. Remélem a Bayonetta 2 is követi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...