Fejlesztés alatt a Thief ötödik része?

Nagyon úgy néz ki, hogy amíg a Square Enix épp megszabadulni készül az IO Interactive csapatától, addig az Eidos montreáli részlegét tömik melóval. Egy most megjelent hír szerint épp a Thief ötödik részén dolgozhatnak.

Még tavaly tavasszal röppent fel a hír, miszerint a 2014 elején megjelent Thief után a Square Enix és az Eidos Montreal rábólintott egy filmadaptáció elkészültére. A filmes változat jogait a Straight Up Films szerezte meg, és bár azóta sem tudni, ki rendezi majd a mozit és kik alakítják majd a főbb szerepeket, a produkciós cég most gondoskodott róla, hogy alaposan megtörje a Thief-film körüli csendet.

Nemrég ugyanis frissült a honlapjuk, ahol a filmes átirat adatlapján olvasható leírásban egyértelműen utalnak rá a készítők, hogy a moziváltozattal egyszerre jelenik meg a videojáték-sorozat ötödik felvonása is. Mindez azért érdekes, mert a Square Enix és az Eidos Montreal sem adta jelét, hogy a meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült reboot után belekezdtek volna egy újabb rész fejlesztésébe.

12 komment - szólj hozzá!