Thief: Deadly Shadows

Kalandjáték, Sunyizós
Kiadó: Eidos, Fejlesztő: Ion Storm
Újra átélhetjük Garret élményeit, mely most még nagyobb és interaktívabb városban játszódik...idén tavasszal mindenre fény derül!
Értékelés: 8.6

A fejlesztők cáfolták a Thief 5 pletykáit

Nagyon úgy tűnik, hogy megalapozatlanok voltak a Thief 5-tel kapcsolatos pletykák. A negyedik rész fejlesztője, az Eidos Montreal vicces Twitter-bejegyzésben cáfolta az értesüléseket.

Fejlesztés alatt a Thief ötödik része?

Nagyon úgy néz ki, hogy amíg a Square Enix épp megszabadulni készül az IO Interactive csapatától, addig az Eidos montreáli részlegét tömik melóval. Egy most megjelent hír szerint épp a Thief ötödik részén dolgozhatnak.

Feltámadt a Thief-film

Két éve halottunk utoljára a Thief filmadaptációjáról, s most végre úgy néz ki, sínen van a projekt. A Square Enix lopakodós játékából a Straight Up Films készíthet mozifilmet. Reméljük, a Hitman: Agent 47-nél csak jobb lesz.

Állítólag film készül a Thiefből

Lapértesülések szerint film készül a Thief alapján, ráadásul az a cég is benne van a munkálatokban, aki annak idején tető alá hozta a Hitman adaptációját. Ez persze nem biztos, hogy jó hír.

Ingyen játszható az első Thief remake-je

Mármint a híres The Dark Modhoz immáron nem szükséges a Doom 3 alapverziója, önállóan is futtathatjuk a Thief látványos konverzióját - jelentette be a Broken Glass Studios. Valódi Thief-játékmenet, modern grafika mellett.

Warren Spector még nem vonul vissza

Hiába zárt be a Junction Point, Warren Spector lelkesedését nem lehet letörni. A Thief és a Deus Ex atyja ugyan még nem árulta el, mihez kezd a jövőben, de egyelőre nem fontolgatja a visszavonulását sem.

A Square Enix kezébe kerülne az Eidos?

A Final Fantasy sorozatról elhíresült Square Enix ajánlatot tett az Eidos felvásárlására, s a cég örömmel csatlakozna a népszerű fejlesztőcsapathoz.

Tíz éves a Thief: The Dark Project

Egészen pontosan tegnap, november 30-án múlt tíz éves a Thief sorozat, amely 1998 óta rengeteg játékos szívét megdobogtatta, köszönhetően az új epizódoknak.

Thief: Deadly Shadows javítás

Thief: Deadly Shadows

Thief: Deadly Shadows képek

Thief 3: ARANY!

  • Írta: Gamekapocs
  • 0 komment

Thief:Deadly Shadows képek