Curse of Osiris névre hallgat a Destiny 2 első DLC-je

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 8.
  • Pletyka
Link másolása
A Microsoft Store-ban idő előtt felbukkant a Destiny 2 első DLC-je, amelyet Curse of Osiris néven kell majd keresnünk. Az expanziónak hála a Merkúron tehetünk majd látogatást néhány új küldetés keretében.

A mai nap folyamán bukkant fel a Microsoft online áruházában a Destiny 2 első DLC-je, a Curse of Osiris. Hivatalosan ugyan még nem derült ki semmi, legalábbis a megjelenési dátumot tekintve, azonban így is több dolgot megtudtunk az első kiegészítőről.

Az már biztos, hogy a Merkúrt és a misztikus Infinite Forest nevezetű helyet járhatjuk be benne. Az is kiderült, hogy új sztoriküldetésekkel és feladatokkal gazdagodunk majd, amelyekben teljesen új fegyvereket és kiegészítőket vehetünk magunkhoz. Arról is szó esett, hogy kooperatív tevékenységek is várnak majd ránk, illetve új kompetitív arénával is bővül a játék. Ezeken kívül pedig számos újdonsággal számolhatunk, már csak az a kérdés, milyen dátumot jelöljünk pirossal a naptárban! 

Nagy valószínűséggel az első DLC még csalogatóbbá teszi a programot a játékosok számára - persze eddig sem volt nagy baj a vállalkozókedvvel. A megjelenés időpontja tehát még kérdéses, addig kénytelenek leszünk az alapjátékot nyüstölni PlayStation 4-en vagy Xbox One-on. PC-n október 24-én vethetjük bele magunkat a csatába.

12.
12.
imchristailor
#1: Ezért sem megyek bele ilyen hülyeségekbe. Van elég játék, amikor egy év múlva kijön valamilyen Edition, amiben egy rendes játék áráért belekerülnek a dlc-k... vagyis maga a játék khm*nevetséges*khm akkor beszerzem.
8.
8.
RangerFox
3.
3.
hadzsime
#2: Nyakam rá, hogy a játékkal együtt készült el a "DLC".
2.
2.
#1: Régóta így megy ez, sajnos. Aki játszani fog vele, úgyis megveszi, mert nincs más lehetősége teljessé tenni.
1.
1.
hadzsime
Két napja, hogy megjelent de már a DLC nevét tudjuk. Azigen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...