Csúszik a Far Cry 5 és a The Crew 2 is

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 7.
  • Csúszás
Link másolása
A Ubisoft három játékmegjelenését is elhalasztotta, késik a Far Cry 5, a The Crew 2 és egy még be nem jelentett címe is. Túl sok konkrétumot nem tudtunk meg a csúszások kapcsán, de a cél természetesen az, hogy "a legjobb minőséget kapjuk".

Három csúszást jelentett be a Ubisoft. A Far Cry 5 2018. február 27. helyett csak március 27-én, míg a The Crew 2 március 16. helyett valamikor április és szeptember között érkezik. Emellett egy még be nem jelentett cím is késik, az a 2018-as helyett csak a 2019-es üzleti évben fog megjelenni.

A Ubisoft nem árult el túl sok konkrétumot a bejelentés kapcsán, de azt leszögezte, hogy a döntés azt a célt szolgálja, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassák a játékosoknak. Külön felemlegették az Assassin's Creed: Originst, aminek a kiadó szerint nagyon jót tett, hogy a szokásosnál többet dolgozhattak rajta a fejlesztők.

A The Crew 2-t jegyző Ivory Tower annyit jegyzett még meg, hogy az extra időt további tesztelésre fordítják majd.

6.
6.
ghost90soldier
Ha valóban megjelenik a God of War márciusban akkor a Far Cry kimarad leárazásig
5.
5.
Buggy
#4: Igen, szerintem is, azért is érint ennyi játékot.
4.
4.
KopyAti
A loot rendszer átalakítása miatt csúszik sztem!
1.
1.
Blazkowicz
Szeretnének minél több olyan tartalmat bele pakolni, amikre lehet sokat költeni a játék megvásárlása után. Nyilván nem a bugmentesítés miatt fog csúszni, hiszen ha 5 évet eltolnák akkor is több bug lenne a játékban mint átlagban más játékoknál. A Rainbow Six-el sincs semmi baj, csak az, hogy így két évvel a megjelenés után még mindig béta az egész és sajnos publikus. Elég lett volna annak is ha a 2 évvel ezelőtt megjelent alapjáték jellen meg jövő év végén és akkor nem lenne benne annyi hiba mint most, de mit számít ubisoftéknál? Ha nem bugos (ilyen nincs) akkor is aom laggos szerverek vannak. Veszett fejsze nyele...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...