Remastert kap a Catherine

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Remasterrel tér vissza az Atlus szokatlan kalandjátéka, így jövőre PlayStation 4-en és PlayStation Vitán is élvezhetjük Vincent Brooks történetét, amibe immár egy harmadik hölgyemény is bekavar.

A Persona-csapat kalandjátéka még 2012-ben jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a története pedig egy Vincent Brooks nevű fickó körül forog.

Miközben hősünk két nő között őrlődik, éjszaka rémálmok gyötrik, mindez pedig alaposan rátelepedik a játékmenetre is: nappal egy bárban üldögélve szocializálódunk, és igyekszünk mederben tartani a kapcsolatainkat, éjszaka pedig egy puzzle-platformer keretein próbáljuk legyűrni az álmokat. A befejezés a döntéseinktől függ majd.

A remaster Catherine: Full Body címmel érkezik PlayStation 4-re és PlayStation Vitára, a fejlesztést pedig a Studio Zero végzi, és 2018-ban készül el vele várhatóan. Új tartalmakra is számíthatunk, így Catherine és Katherine mellé egy harmadik hölgy is képbe kerül - ő Rin, és már láthatjátok is a fenti képen.

Rin mellett új epizódokat és átvezetőket kapunk, emellett új befejezések, mechanikák és nehézségi szintek is jönnek. A játék a keresztplatformos mentést is támogatni fogja.

8.
8.
Ez mekkora egyedi játék volt! Kemények benne a feladványok, de iszonyat jó volt az egész tálalva, meg minden.

Én nagyon szerettem, biztos meg fogom venni!
7.
7.
xSHx
Uuuu. Brutál jó hír. Egyik kedvencem volt annó. :)
6.
6.
Őrnagy
#4: Bégetés! Akkor érdekel! :D
5.
5.
exonic
Anno hallottam róla, de nem tudtam hogy a Persona csapata készítette és akkoriban nem is foglalkoztam vele. Most, ezt olvasván instant vétel lesz, sőt akár a P4et is remasterelhetnék, a készítők egy játékkal megvettek, csak úgy mint a CDRed a W3-al, vagy a Guerilla a Horizonnal...
4.
4.
delphijos
Néha játék után is hallottam a bégetést..... :D
3.
3.
Duken
#1: Miért lenne fura, azt jelenti hogy jó az ízlésed! :)
2.
2.
Duken
Remélem többen megismerik most ezt a különleges ínyencséget és szélesebb közönséghez is eljut. Legbizarrabb játékélményem.
1.
1.
delphijos
Fura, de nekem tetszett ez a játék anno. De azért még egyszer nem veszem meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...