Catherine

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Vita, PlayStation 4, Nintendo Switch

Akció, Horror, Kaland
Kiadó: Deep Silver, Fejlesztő: Atlus
Izgalmas és szexis puzzle-játék az Atlus csapatától.
Értékelés: 8.0

További PC-s portokon gondolkozik a Sega

Befektetői kérdésre válaszolva jelezte a Sega, hogy nem zárkózik el a korábbi játékainak portolásától, különösen a Persona 4 Golden PC-s változatának sikere után. Az elkövetkező játékokkal is többféle platformra terveznek.

Mit láthattunk a New Game+ Expón?

A japán és amerikai kiadók által közösen szervezett New Game+ Expo elsősorban japán játékokra koncentrált. A felhozatalban olyan cégek címeit láthattuk, mint a Sega, az Atlus, az SNK vagy a WayForward.

Nintendo Direct Mini - félórányi bejelentés érkezett

Bármiféle előzetes csinnadratta nélkül új Direct-adással jelentkezett a Nintendo. A majd' félórás műsor számos megjelenési dátummal, pár azonnali megjelenéssel és egy halom hírrel kedveskedik a Switch-tulajoknak.

Az XCOM 2 is megjelenhet Switchre

Hivatalos bejelentés még nincs, de a koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet már bevizsgálta az XCOM 2 Nintendo Switchre szánt kiadását, ami mindenképpen biztató előjel.

Amerikai toplista: tarolt az NBA 2K20

A közelgő generációváltás miatt továbbra is visszaesőben az amerikai játékpiac teljesítménye - derül ki az NPD Group legfrissebb jelentéséből. A szeptemberi hónap legnagyobb sikerét az NBA 2K20 könyvelhette el.

Brit toplista: élen nyitott az NBA 2K20

Viszonylag gyenge héten van túl a brit játékpiac, részint ennek köszönhető, hogy az NBA 2K20 végzett a játékeladási lista élén. Az új rész három helyezést javított az elődjéhez képest.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális hét vár a játékosok pénztárcájára, ugyanis rengeteg izgalmas megjelenéssel robban be az ősz! Kosarazhatunk, ralizhatunk, háborúzhatunk, újraélhetjük Squall Leonhart kalandjait, és még sok minden más érkezik a napokban.
  • Írta: sirdani
  • 6 komment

Megérkezett a Catherine: Full Body demója

A kalandjáték PlayStation 4-re szánt verziója nem csak teljes mértékben felújított grafikai megjelenítést, újragondolt játékmenetet és vadonatúj fejtörőket kapott, hanem még egy szabadon kipróbálható demót is, melyet tölthetünk is a PSN-ről.

Dátumot és új trailert kapott a Catherine: Full Body

Szeptemberben felújított látványvilággal és játékmenettel tér vissza a Catherine. A Full Body komoly fejtörőkkel egészíti ki a kalandjátékot, de a Safety-mód segítségével azok sem lesznek bajban, akiket kizárólag a történet érdekel.

Befutott PC-re a Catherine Classic

Habár az ESRB már lelőtte a poént, a Sega bejelentette, majd utána ki is adta a Steamen a Catherine Classic PC-s verzióját. Sajnos nem a bővített, Full Body-verzióról van szó, hanem az eredeti változatról. Több, mint a semmi!

Egyre biztosabb, hogy PC-re költözik a Catherine

Miután a Sega a Bayonetta steames adatlapján egy sejtelmes képet tett közzé, az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal már le is lőtte a poént. Bizony, nagy esély van rá, hogy a Catherine hamarosan PC-re költözik.

E3 2018: Provokatív traileren a Catherine: Full Body

PS4-en és PS Vitán éled újjá a 2011-es fülledt hangulatú puzzle-platformer. Már az E3-as előzetesben is feltűnik a Catherine: Full Body harmadik karaktere, Rin, aki egy transzszexuális nő. Egészen egyedi élmény vár a felnőttekre.

Trailert kapott a Catherine: Full Body

2018 telén remastert kap az Atlus előző generációs klasszikusa, a Catherine. A felújított változat még karácsony előtt kapta meg az első előzetesét, amit most pótolhattok be nálunk.

Remastert kap a Catherine

Remasterrel tér vissza az Atlus szokatlan kalandjátéka, így jövőre PlayStation 4-en és PlayStation Vitán is élvezhetjük Vincent Brooks történetét, amibe immár egy harmadik hölgyemény is bekavar.

Boltokban a Catherine, itt a launch trailer

Végre, végre, egy év várakozás után, pénteken már az európai játékosok is megvásárolhatták az Atlus egyik legérdekesebb címét, a Catherine-t. A játék remek értékeléseket kapott korábban, bízzunk benne, hogy az öreg kontinensen élőknek is bejön majd, és akkor legközelebb nem kell ennyit türelmetlenkedni.

Catherine Európát sem fogja kihagyni

A kezdeti nehézségek ellenére az Atlus mégis talált partnert az európai terjesztésre, így ha minden jól megy, hamarosan az öreg kontinensen is játszhatunk a várva-várt, puzzle- és akció-kalandelemeket egyaránt ötvöző horrorral. Amerikában éppen a napokban jelenik meg a játék.
  • Írta: galbalazs87
  • 6 komment