E3 2018: Fortnite - túl a 125 millió játékoson

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 13.
  • Hír
Link másolása
A Fortnite-ról már eddig is sejteni lehetett, hogy a világ egyik legnagyobb játékosbázisát mozgatta meg, ám az Epicnek köszönhetően most már konkrét adatok is napvilágot láttak; 125 milliónál is több játékos próbálta ki a címet.

A Fortnite 2017 júliusában jelent meg, így ezt a rendkívüli, 125 milliós eredményt kevesebb mint egy év alatt érte el. Ráadásul ez a szám a közeljövőben sem várható, hogy igazán csökkenne, sőt, a Nintendo E3-as műsorából kiderült, hogy a játék már elérhető Switchen is, mely újabb 18 millió potenciális játékost jelent.


A készítők több izgalmas rendezvénnyel próbálják meg meghálálni a közönségnek ezt a hatalmas érdeklődést, így ennek keretén belül érkezik a Fortnite World Cup event, melyben bárki részt vehet, és bárki meg is nyerheti, a világ bármelyik pontjáról. Részletekért érdemes felkeresni a készítők Twitter-bejegyzését az eseménnyel kapcsolatban.

Ugyanígy lassan számíthatunk a Fortnite Pro Am bajnokságra is, melyben több mint 100 különböző celeb, pro gamer, YouTuber és Twitch streamer vesz részt, akikkel egyébként kis szerencsével bárki együtt játszhat az esemény során. Erről részletesebb infót az alábbi linken találtok.

18.
18.
KőbányaKispest
#17: Most miért magyarázod meg? Előttem meg isten volt....
17.
17.
sloth
Na jó a h1z1 előtt meg ott volt a Minecraft Hunger Games...
16.
16.
KőbányaKispest
Elkezdte ezt a H1Z1, aztán fűszerezték kis Arma 3-al, + BattleRoyal 100 fő. Nagyon menő. Mi az ubgreade?

Ugyanez, mese grafikával, cuki mázzal, cool táncika, kis épitkezés, skinek + INGYENES.


PROFIT.
15.
15.
shatterhand
Kar azt nezni ki kezdte. Onmagaban keves a BR. A pubg jol kitalalta, a Fornite viszont zsenialisan alkalmazta sajat jatekaban. Es jo a tamogatasa is amit kitalalt. Pubg ehhez kepest sehol sincs. Fornite szeptemberben jott ki konzolra es ra se ismerni annyira sivar volt akkoriban. Most meg telepakoltak a palyat,alakitjak,bovitik,kitalaltak hozza ezt a battlepasst amivel odaszegezik az embert. Zsenialis.
14.
14.
Ooorky
#13: Aha, nem nyúlta a műfajt. Véletlenül sem az Éhezők viadalának népszerűsége inspirálta őket, hogy felmelegítsék a Last Man Standing játékmódot és megfűszerezzék néhány ARMA-s ficsörrel...

Ettől függetlenül igaz, hogy a mostani BR cunami nem létezne a pubg nélkül.
13.
13.
mestermagyar
#12: Megsúgom hogy ugyan nem kezdte, de nem is nyúlta a műfajt. Az eredeti ARMA 2 (3?) mod fejlesztőiből verbuválódott a PUBG fejlesztőcsapata.
12.
12.
McDuff
#5: Tisztában vagyok, hogy az is az, nem az kezdte ezt a műfajt, persze, hogy nem. Amit kijelentettem az az, hogy ha a PUBG-nak nem jött volna össze, hogy széleskörben is ismerté tegye a játékát (amit még ráadásul vettek is), akkor hidd el és ebben 100%-ig biztos vagyok, akkor az Epic-nek a büdös életbe nem jutott volna eszébe ezt belerakni a Fortnite-ba!

Akkor a mai napig is az kis erőd építős kutyaf.sza játék lenne úton a felejtés felé...és ezt ők is pontosan tudják. Az persze más kérdés, hogy ők ezt sokkal jobbra megcsinálták, mint az előbb említett "ihlet".
11.
11.
pszihoapu
#7: mar bocs de ez hulyeseg. en pl szinte csak PVE-t jatszok, napi szinten. PVP-t csak kb heti egyszer egy-ket orat es nem hiszem, hogy olyan kulonlegesseg lennek ezzel.(persze, a PVE-t meg kell venni, csoringer orszagokban inkabb az ingyenesseg miatt a PVP hodit)
amugy PVE-bol napi szinten ki lehet huzni 50vbuck-ot, tobbszor voltam mar 3000 kornyeken de meg soha nem jutott eszembe igazan, hogy skinekre koltsem, aminek semmi elonye-inkabb PVE-ben szuper lamakra, amiben konkret fejlodest segito cuccok vannak.
10.
10.
GAMEROD
Gondolom ingyenes, ilyenkor lehet ennyi embert összeverbuválni.
7.
7.
erasmus
#5 - Miért? Tényleg a kutyát nem érdekelné ha csak a pve-s zombi írtás lenne, csak látták a pubg mekkora siker csináltak hozzá egy BR módot és megtalálták az aranytojást toló tyúkot.
Nem akarom levonni az érdemeiket mert tényleg példaértékű a kontent amit tolnak folyamatosan.
Meg jó szórakozás csapatban tolni.

#6 Pve-ből ha néha játszol vele lehet szerezni V buckot, meg a Battlepassból is jön Vbuck szóval korántsem olyan vészes ez, persze akinek minden skin kell az fizessen.
5.
5.
Argetlam
#3: bullshit... a pubg is csak egy copy... ne legyél tudatlan
4.
4.
HayatoSan
Nem értem mit szeretnek benne az emberek.
3.
3.
McDuff
Mindenki tudja, hogy ezt Battleroyal módjának köszönheti, amit pedig a PUPG-nak, ha az nem lett volna ez a játék már rég a süllyesztőben lenne.
2.
2.
JacoB
Tegnap este már lezajlott amúgy a PRO-AM. Én pozitív véleménnyel vagyok a játékról, szerintem nagyon jól el lehet vele ütni az időt. Nincsenek csalók, szép a grafika, nagyon kevés a bug. És a fejlesztők naponta kisebb firssítésekkel jönnek, hetente meg nagyobbakkal. Kevés ilyen csapat van akik ennyire foglalkoznának egy játékkal, főleg ,hogy még ingyenes is :-)
1.
1.
kastorhun
Kipróbáltam és nem igazán tetszett, leginkább azért mert maga a célzási rendszer katasztrofális és borzalmas.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...