Cyberpunk 2077 - a Red Dead minősége a cél

  • Írta: szlav
  • 2018. november 24.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar Games ismét bemutatta a videojátékosoknak, hogy milyen egy igazán nagyszerű, szinte tökéletességig csiszolt open world-játék. A CD Projekt RED is hasonló mércét szeretne megütni a Cyberpunk 2077-tel.

A The Witcher-szériáért felelős CD Projekt RED egy üzleti konferenciahívás alkalmával elárult pár érdekességet a következő fejlesztéséről, a Cyberpunk 2077-ről. A The Witcher III kiadásával a stúdió megtapasztalhatta, hogy milyen kifizetődő a legjobbak közt lenni, legyen szó akár az üzleti oldalról, akár a rajongók visszajelzéseiről.

Ami pedig a minőséget illeti, a stúdió feje, Adam Kiciński csak magasabbra szeretné tenni a lécet. A beszélgetés során megkérdezték tőle, hogy mit gondol a Red Dead Redemption 2 sikereiről, hogy mi lehet az oka, hogy a vadnyugati játék 97-es pontozással nyitott a Metacritic oldalán, illetve, hogy úgy gondolja-e, hogy a Cyberpunk 2077 eléggé hibamentes lesz-e ahhoz, hogy megüssenek egy esetleges 95-ös pontszámot. A CEO a következőket válaszolta:

"A minőség a legfontosabb szempont, ez vitathatatlan. Arra törekszünk, hogy olyan játékokat adjunk ki, melyek hasonlóan kidolgozottak, mint a Rockstar legutóbbi játékai, beleértve a Red Dead Redemption 2-t is. Amely egyébként egy fantasztikus játék lett, mi mindannyian drukkolunk neki. Remek mind a visszajelzések, mind pedig eladások tekintetében. Na de mit tanulhatunk ebből mi? Azt, hogy kiemelkedőn nagyszerű játékokat kell készítenünk, és pontosan ez is a célunk."

Kiciński azt is elárulta, hogy a fejlesztés gyorsan és zökkenőmentesen halad, így lesz idő arra, hogy kijavítsák az esetleges bugokat még a megjelenés előtt. A befektetőket természetesen az is érdekelte, hogy mikor várható a Cyberpunk 2077 következő előzetese, vagy egyéb nagy promóanyaga, amire a stúdió vezetője így reagált: "Jelenleg nincs mit bejelentenünk, de a kampány továbbra is folyik, így számíthatnak további látnivalókra. Ahogy az már szokásunkká vált, nem jelentjük be előre a bejelentéseket. Mindennek megvan a maga ideje."

53.
53.
PaprikaJancsi
Komolyan mondom, elolvastam az utolsó kb. 20 kommentet, és elfelejtettem, hogy miről szólt a cikk XD
52.
52.
Back2U
#48: Mit ad neked a PC plusz ereje?
51.
51.
Back2U
#49: Én is teljesen PC-s lettem mióta megvettem, benvonzott, de nem érzem egyszerűen hol ad nekem többet ez a plusz erő amit a 1070 ad a PS4 pro-hoz képest. Tényleg szép a 60 frame, de a legtöbb játékban én nem igénylem, kivéve Fps-ekben, autóversenyekben, de azok 60-at frissítenek konzolon is.
49.
49.
Max3000
#46: Mondjuk ebben a formában soha az életben nem fogtok dűlőre jutni.Egyrészt azért, mert igényeken vitatkoztok(amire yanez is kilyukadt) és egymásra akarjátok erőszakolni a sajátotokat,másrészt hülyeségeket is dobtok be néha.

Én például azért is tolom legtöbbször pc-n,mert tényleg valóban szebb és stabilabb minden.Ps4-en meg tolom azt az 1-2 exclusive-ot,ami tetszik mellette a fifa meg mkx a haverokkal.
44.
44.
Max3000
#43: Esetleges gépelési hibákért sorry,hulla vagyok.
43.
43.
Max3000
#42: Mondjuk ez a "szebb" dolog is bizonyos esetekben Relatív.A horizon-ra én azt mondanám,hogy jól kidolgozott,de nekem nem annyira jön be a csilli-villi természetellenes grafikája.Egy witcher 3 nekem sokkal jobban tetszik a látványa és nekem sokkal szebb.(ha még modokat is húzok rá,az még jobban büntet)

Uncharted meg nekem egy szinten van a rise of the tomb raiderrel,de az uncharted fizikája nagyon büntet.
37.
37.
frankdelgado
#36: Na akkor megvolt életed nagy élménye, boldog ember vagy, grat!. Én is vettem volna egyet a 10 éves keresztlànyomnak, de azt mondta ne égessem màr ovisokbak való jàtékokkal ( zelda, mario). De attol még biztos jó....
36.
36.
Ooorky
#28: Xbox közösség mindenhol brutálisan toxikus, könnyű bait-elni őket egy öngerjesztő őrjöngésbe.

Most is átsiklott fölötte, hogy vettem egy konzolt, de olyat amire játék is van :D
28.
28.
Max3000
Egyébként meg rohadtul nem értem,hogy az árakon mit lovagoltok.Tipikus magyar mentalitás,ezt már megfigyeltem.Akinek telik rá és arra van igénye,kurvára nem érdekli,hogy Józsi mit tart olcsóbbnak.....
25.
25.
Max3000
#23: Jól van,azért nem kell megmutatni,hogy te sem vagy különb.
24.
24.
Batman
#19: Az idei PC-s felhozatal egy nagy nulla volt.
23.
23.
Batman
#19: Hiába röhögi körbe a PC, ha csak fosh tömeggyártaott Ubis meg EA hulladékok futnak rajta. Ezért megéri 100 ezrekey kihajítani PC-re. Grat
21.
21.
Back2U
#19: És mi az évenkénti fejlesztés? Minden évben egy 1080ti, kétévente pedig az új i9? :'D

Nyugodj már le. Mindenki tudja hogy konzolon olcsóbb a játék. Ha meg a grafika akkor mutass nekem egy God of War, Uncharted vagy RDR2-őt. Azért nem mondok Xboxos címet mert azok nagy része van PC-re. Lehet itt köhögni hogy négykáhatvanfrém, de ha egyik játékod se néz ki úgy mint egy Uncharted, Horizon Zero Dawn,RDR2 vagy God Of War addig nem kell itt pofázni. Ha valaki gamer és annyira a grafikára fut rá hogy számára csak az i9, 1080ti (abból is 4 darab mert úgy masterrace), akkor tegye, szíve joga. Nyers erőben megveri. Ez van. A konzol nem munkára van. Viszont ami kijön rá az azért sokkal jobban van optimalizálva, az exkluzívok többsége pedig odaveri grafikában a félmilliós PC-t.
20.
20.
Vis Major
#19: "Rendesen szinten tartott pc körberöhögi". Ez mit jelent? Milyen szinten? Meg mi az hogy rendesen?

Elvileg egy normàlisan összerakott pc-hez 4-5 èvig nem kell hozzànyùlni, upgradelni.
Persze, lehet hogy a pc-d èrtèke egy konzol àra. Ez esetben èrthető hogy èvenkènt a szokàsos listàdat össze kell àllìtani ès bevàsàrolni. Ha 4-5èvet visszamenőleg szàmolunk akkor az upgrade-ből hàny konzolt lehetne venni? 1-et? 5-öt? Ha akàr 5-öt akàr többet akkor az lenne az èrdekes ha a több mint fèlmilliòs pc nem röhögnè körbe a konzolt. XD
18.
18.
Batman
17.
17.
Back2U
#16: Rendben, amint lesz időm meg fogom írni, természetesen spoilerek nélkül.
16.
16.
Yanez
#15: Azt szívesen olvasnám! Csak ne legyenek benne spoilerek!
14.
14.
Back2U
#13: Inkább arról lapozzunk hogy nem beszélhetjük meg a véleményünket, oké? Ennyit talán csak szabad ha már van kommentszekció.
13.
13.
Batman
Most idejöttök puffogni, hogy nektek a Red Dead nem jött be és hülye az a sok ember metacriticen meg a CD projekt csávó is. Lapozzunk.
9.
9.
Back2U
#8: Nem értem miért kell személyeskedni, de ha csak az megy tényleg okosabb ha csöndben maradsz.
8.
8.
Max3000
7.
7.
Back2U
#4: Sokkal jobb volt szerintem az első. Nekem egyszerűen unalmas. A kampány ha kivennénk a felduzzasztás számító lovaglást, vagy legalább lecsökkentenénk, akkor lenne 8 óra. És mielőtt még belövöd hogy nem játszottam egyikkel sem, DE az elsőt elő is vettem a második után, és sokkal jobb. Technikailag a kettő korunk egyik ha nem a legszebb játéka, de ami a tartalmát és a játékmenetet érinti. Áh! Túl van értékelve, mint a GTA 5. Az is nagyon szép volt, meg szórakoztató, de a sztorija faék egyszerű, egyedül a sok utalás miatt 8 pont a 10ből nálam. Visszatérve az RDR 2 ugyanazt a Dead Eye rendszert használja mint az előző, nagyon minimálisan fejlődve, ez nem nyolc év fejlődés. A csapat kémiája jó, a sztori elmegy, olyan mint a GTA, nem rakom le a kalapom, de tisztes iparosmunka. Ezzel nem azt mondom hogy szar, de ezt a hype-ot és rajongást szerintem semmiképpen sem érdemli meg.
6.
6.
Back2U
#4: Játszottam az elsővel, meg is tartottam, a kommentem végét pedig tréfának szántam. Tanulj meg te olvasni és értelmezni inkább.
4.
4.
Max3000
#2: Én ugyan nem kövezlek meg azért,mert még az rdr 1-el sem játszottál.Itt az ideje elővenni vagy megvenni,hogy tudjad is miről beszélsz.

A színt belövést nem úgy értették,(elképesztő,mint a kisegítőbe)hogy kiadnak egy scifi témájú witchert,(egyébként ha tudnál olvasni,az rdr2-re értették)hanem hasonló minőségi lécet szeretnének.
3.
3.
Ooorky
xbox - bivalyerős.

Nice bait console peasant.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...