Fable IV - elbúcsúzunk a ködös Albiontól?

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 4.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre biztosabb, hogy a Microsoft idei E3-as konferenciáján bemutatkozik a Forza Horizon-sorozatért felelős Playground Games legújabb játéka, a következő számozott Fable-epizód, amiről most kiszivárgott néhány apró részlet.

A Fable negyedik részéről már évek óta pletykálnak és úgy néz ki, hogy az idei E3-on végre a nagyközönség is megismerheti a Playground Games fejlesztette projektet. A legújabb szóbeszédeket a Reddit egyik felhasználója hintette el, és bár alapigazság, hogy minden Redmondból érkező szivárgás előbb vagy utóbb igaznak bizonyul, azért erős fenntartásokkal kell kezelni ezeket az információkat is.

A játék egy belső és külső nézetű kaland lesz, ahol meglehetősen részletes karakterkészítővel lesz dolgunk. A Fable IV teljesen nyitott világú kihívást ígér, viszont nem lesznek benne pisztolyok és puskák. Állítólag dönthetünk úgy, hogy nem foglalkozunk a fő küldetésekkel és tényleg azt csinálunk, amit csak akarunk, döntéseink viszont befolyásolják majd a sztori végső kimenetelét. Többek között építhetünk majd városokat is. A Fable IV-ben lesz multiplayer mód, a grafikus motor pedig nem meglepő módon az Unreal Engine lesz.

Ami viszont sokkal izgalmasabb pletyka, hogy a fejlesztők állítólag dobták Albiont és Aurorát. Egy őrült király kívánságára ugyanis egy aszteroida elpusztította mindkét helyszínt és bár sikerült újjáépíteni a városokat, a király ismét azt kívánja, hogy a katasztrófa újból megtörténjen. A szóbeszéd szerint éppen ezért komoly szerepe lesz a játékban az időutazásnak, a kalandorok pedig egy teljesen új helyszínt ismerhetnek majd meg - Theresa és a Heroes Guild például egy másik bolygóra került át. Lesz visszatérőnk is, méghozzá Jack of Blades személyében.

11.
11.
kopic
#1: Hat na ez az. Eleg wtf...

Amugy en mar akkor boldog leszek, ha a 2.resz minoseget megkoziti majd.
10.
10.
Ooorky
#8: Lehet a végén átnevezik majd Faborozu D-re :D
9.
9.
ha kihagyják a fejlesztésből a petyr molyost, akkor nem lehet gond.
első részt szerettem én is, de valami miatt már most úgy érzem: kár ezt a játékot újraéleszteni. megvolt az ideje, lejárt. legalábbis számomra. azért köszi ms
8.
8.
Őrnagy
Nem lesz benne puska, de lesz benne Subaru Impereza! :D
7.
7.
SLi
#5: valahogy pótold szerintem mert az még talán az elsőnél is jobb volt
6.
6.
kastorhun
Ez most valami vicc akarna lenni? A fő küldetéssel foglalkozó gigantikus ujjítás pedig zseniális! Gigantikus reform az RPGk világába!
5.
5.
Macifasz
Nagyon várom, az első és a harmadik rész (de főleg az első) nagy kedvenc. A 2. rész XBox hiányában kimaradt, pedig ahogy nézegettem a neten a végigjátszásokat, azt is imádtam volna.
4.
4.
manderel
Nagyon örülnék neki, jó eséllyel jönne PC-re is. Egyedül a Playground Gamestől tartok egy kicsit, a nyílt világú RPG egyelőre nagyon nem az ő asztaluk. Igaz hogy a Forzaban is ott a nyílt világ, de az iszonyatosan kihalt ahhoz képest, ami egy RPG-be kell.
Remélem hogy meglepnek majd és szuper lesz.
3.
3.
frankdelgado
Boxra biztos nem jön. Arra nincs játék....
2.
2.
Aanash
Az első részt de szerettem.
Annyira jópofa játék volt.
Ha igaz hogy jön, akkor át is nyargalok a boxhoz.
1.
1.
Mr.Dead
Az utolsó bekezdés után azt se tudom mivan :D
Remélem jó lesz ha készül, a második rész a kedvenc játékom, és a harmadik sem volt annyira rossz azért a végét leszámítva
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...