Jövő héten lesz a következő State of Play

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten adják le a PlayStation Dir... izé, State of Play következő epizódját. A Sony next-gen terveiről garantáltan nem lesz szó, a The Last of Us folytatását viszont jó eséllyel megmutatják majd.

Szeptember 24-én, magyar idő szerint este 10 órakor vetítik le a State of Play következő adását. A Nintendo Direct mintájára felépített műsor aktuális felvonása 20 perces lesz, és új játékok leleplezésére is számíthatunk majd.

A Sony azt már most leszögezte, hogy a következő generációs konzoljukról, illetve az azzal kapcsolatos tervekről nem esik majd szó, azonban unatkozni így sem fogunk: a találgatások szerint nagyon nagy esély van rá, hogy a The Last of Us: Part II is előkerül végre, és talán még egy megjelenési dátumot is kapunk hozzá. (Zárójelben: a Sony épp aznap tart nagyszabású sajtóeseményt, ahol a média hosszabban is kipróbálhatja a játékot.)

A State of Play a Twitchen, a YouTube-on, a Facebookon és a Twitteren keresztül is követhető majd, de természetesen mi is fellövünk ide egy élő streamet, hogy ne maradjatok le semmiről.

3.
3.
godach
#2: Ahogy olvastam, előröl kellene akkor kezdeni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...