Így készülnek a Halo Infinite hangeffektjei

  • Írta: szlav
  • 2020. február 10.
  • Videó
Link másolása
Új videósorozatba kezdett a 343 Industries, így mi is beleshetünk, vagyis inkább befülelhetünk a Halo Infinite kulisszái mögé. Egy biztos: komoly fegyverropogásra, motorbőgésre és fura állathangokra számíthatunk.

Ritkán érkeznek a hírek mostanában a Halo Infinite felől, amikor pedig befut egy-egy érdekesség, az is általában a projektet elhagyó kreatívokról vagy producerekről szól. Szerencsére ma nem rémhírekkel szolgálunk, épp ellenkezőleg: örülhetnek az audiofilek, a 343 Industries ugyanis elég komoly hangfelvételekkel fejeli meg a játékot, ebből pedig már most kaphatunk egy kis ízelítőt.

Az egyik legfrissebb videóban egy 1972-es El Camino elképesztő motorhangját osztották meg a hangmérnökök - ha így bődül majd fel alattunk a Warthog, akkor már csupán ezért élmény lesz volán mögé ülni a játékban. A stúdió egyébként néha egészen kreatív módon szerezte be az alapanyagát: a hagyományos fegyverropogás, helikopterrotor és robbanások mellett például egy mopsz is besegített - ha ezeket a felvételeket használják a végleges játékban, akkor nem lesz szívünk gránátot hajítani a Covenant sorai közé!


A Halo Infinite idén karácsonykor érkezik PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

1.
1.
crytek
Júliusban leleplezés

https://pbs.twimg.com/media/EXhCfjZXkAApUfe?format=jpg&name=large
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...