Újabb Star Wars-játékot kaszált el az EA

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 22.
  • Pletyka
Link másolása
A Kotaku meglehetősen bennfentes újságírója, Jason Schreier értesülései szerint az Electronic Arts tavaly elkaszálta egy Star Wars: Battlefront spin-off fejlesztését, mivel a vártnál több időt igényelt volna az elkészítése.

A Viking fedőnév alatt készülő Star Wars: Battlefront spin-off eredetileg egy nyílt világú játék lett volna, melynek korai prototípusát az EA Vancouver dobta össze, a fejlesztés azonban a Criterion feladata volt - írja a Kotaku.

Ahogyan az ötletelés egyre komolyabb méreteket és egyre ambiciózusabb elképzeléseket szült, úgy világossá vált, hogy a játék fejlesztésére nem lenne elegendő másfél év.

Az EA vezetősége viszont nem volt hajlandó ennél több időt fordítani a történetre és karakterekre fókuszáló spin-offra - a játéknak az idei ünnepi szezonban kellett volna megjelennie -, így a 2019-es év elején törölte a projektet.

Mondjuk szerencsére azért akad más játék is, amivel a Star Wars-rajongók vigasztalódhatnak; a Respawn Star Wars Jedi: Fallen Order címet viselő történetközpontú alkotása például remekül sikerült, illetve a 2017-es Star Wars: Battlefront II is rengeteg újdonságot kapott az elmúlt hónapokban.

4.
4.
user101
Csak az easy money grabbing... Tudják kit nézzenek fejőstehénnek.... Többszörösen és megérdemelten a világ legszarabb cége díj büszke tulajdonosai. Pusztulj ea !
3.
3.
Mondjuk egy open world játék, amit a criterion fejleszt (ami így már halmozottan hátrányos helyzetű) inkább jobb is, ha nem jött. De az is vicc, hogy OW játékot készíttetne az EA másfél év alatt...
1.
1.
bitbandita
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...