A Valve Index gyártását is érinti a koronavírus

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 24.
  • Hardver
Link másolása
A Valve Indexet már eddig is nehéz volt beszerezni, és nagyon úgy néz ki, hogy a koronavírus miatt az utánpótlással is akadnak majd gondok a Half-Life: Alyx megjelenése előtt.

Az UploadVR jelentése szerint a koronavírus a Valve Index gyártását is érinti, és végső soron készlethiányt okozhat majd - nem mintha eddig olyan könnyű lett volna hozzájutni a Valve VR-szemüvegéhez.

Mint ismert, a Half-Life: Alyx bejelentését követően elkapkodták a vásárlók az eszközt, és az utánpótlás így is nehézkes volt. Habár a cég azt ígérte, hogy a játék megjelenése előtt újból kapható lesz a szemüveg, jelen állás szerint az elérhető készlet lényegesen kisebb lesz, mint amivel eredetileg számolt. A Valve azt javasolta az érdeklődőknek, hogy a Valve Index Steam-adatlapján iratkozzanak fel az értesítőre, hogy időben tudják, mikor lesz újra raktáron a kiegészítő.

Noha a Valve számára kétségkívül rosszul alakultak a dolgok, ez nem jelenti azt, hogy a Half-Life: Alyxről bárki is lemaradna: a március 23-án megjelenő játék az Oculus, a HTC és a Windows Mixed Reality eszközeivel is kompatibilis lesz, még ha ezekhez nem is jár ajándékba a cím.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...