Íme, az Xbox Game Pass márciusi játékai

Márciusban öt xboxos és négy PC-s játékkal gazdagodnak az Xbox Game Pass előfizetői, amelyek között megtalálható a The Surge 2, a Power Rangers: Battle for the Grid és az egy hét múlva megjelenő Bleeding Edge is.

Februárban kétszer is bővült az Xbox Game Pass kínálata, és habár már jócskán benne járunk a márciusban, a Microsoftnál erről a hónapról sem feledkeztek el. Xboxon öt, PC-n négy játékot tehetnek zsebre a Pass előfizetői, a Microsoft ráadásul a Pass Ultimate-hez is bejelentett néhány új jutalmat.

Az Xbox-tulajok mától kezdve túlélhetik Jericho City veszedelmeit a The Surge 2-ben, felfedezhetik a kanadai Atamipek-tó titkait a Konában, vagy légi harcba bonyolódhatnak az Ace Combat 7: Skies Unknownban. Március 24-én, a megjelenés napján pedig egyből birtokba vehetik a Bleeding Edge-et, két nappal később pedig a Power Rangers: Battle for the Gridet.

Velük a PC-sek a Bleeding Edge-en, a Power Rangersön és a The Surge-ön osztoznak, a másik két játék helyett azonban az Astrologastert kapják, ami egy történetközpontú kalandjáték Shakespeare Londonjában.

Az új játékokkal egy időben viszont búcsúzunk is néhány címtől, többek között a LEGO Worldstől, a Cities: Skylinestól, az Operencia: The Stolen Suntól és a Vampyrtól.

A Microsoft azt is bejelentette, hogy új, úgynevezett Ultimate Perköket vezetnek be, amellyel az Xbox Game Pass Ultimate előfizetőit kívánják jutalmazni. Ezek lehetnek teljes játékok vagy DLC-k, amelyekhez csak ők férhetnek hozzá. Jelenleg a perkök közé a Phantasy Star Online 2 tartozik (de ez csak az USA-ban és Kanadában), valamint a World of Tanks: Mercenaries, a Sea of Thieves és a Smite. A Pass Ultimate jelenleg 1 dollárra le van árazva a szokásos 15 helyett, úgyhogy talán most érdemes beruházni rá.

6 komment - szólj hozzá!