GDC 2007: Urban Mysteries bejelentés

  • Írta: Daks
  • 2007. március 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Unreal 3.0 motor hajtotta Urban Mysteries-t a Freedom Fighters-szel és a Hitman-nel hírnevet szerzett Morten Iversen új fejlesztőcsapata, a Zeitguys készíti.
Az Unreal 3.0 motor hajtotta Urban Mysteries-t a Freedom Fighters-szel és a Hitman-nel hírnevet szerzett Morten Iversen új fejlesztőcsapata, a Zeitguys készíti.

A játékot ma jelentették be, és igencsak érdekesen hangzik a sztorija. Az Urban Mysteries egészen pontosan 2052-be repít minket, egy jövőbeli városkába. Főhősünk igazi sci-fi polgárhoz méltóan képes az időben utazni, így nekünk, a játékosoknak meg lesz majd a lehetőségünk, hogy döntéseinkkel és cselekedeteinkkel megváltoztassuk a történelmet. A GDC-n egy igen korái stádiumban álló demót is bemutattak, ám sajnos semmi képet nem hozhattunk belőle haza.

A demóban egy zeppelinek színesítette jövőbeli városkép körvonalazódott ki lassan, majd főhősünk bekapcsolta időgépét és vissza ment vele a 18. századba. Egy csata közepére érkezett éppen, ahol rögtön megragadott egy előltöltős puskát, hogy megvédje életét. Miután megmenekült, elérkezett a nagy fordulópont. Két férfi segítségért kiáltott egy égő házból. Bement, de csak az egyiket tudta megmenteni. Vajon milyen hatással van a jövőre, hogy csak az egyik élte túl a tüzet? Lehet, hogy a másik ember valamelyik leszármazottja egy híres békeszerződés atyja lesz, de az is lehet, hogy egy elvetemült diktátor. Mindez hamar kiderül, ha visszarepülünk 2052-be - már ha lesz még hova haza mennünk...
2.
2.
qloo
jaja...megölnénk hitler és churchill ősét valyon mi lenne a világgal?Nem lenne Call of duty meg Medal of Honor?
1.
1.
Domasi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...