A Facebook felvásárolta a Ready at Dawnt

A Ready at Dawn olyan játékokért felelt, mint a God of War: Chains of Olympus, a The Order: 1886 és a Lone Echo. Mostantól a Facebook istállójában folytatják, és az Oculusszal együttműködve főleg VR-címekre fognak koncentrálni.

Épp csak elkezdődött a hét, és a Facebook máris nagyot kaszál. A Mixer beszántása után a Facebook Gaminggel társul a Microsoft, ezzel próbálva erősebb streaming-hídfőállást kiépíteni a Twitchcsel és a YouTube-bal szemben. Most pedig egy fejlesztőstúdióval lett gazdagabb a techóriás, méghozzá a Ready at Dawnnal.

A Ready at Dawn olyan játékokat készített, mint a PSP-s God of War: Chains of Olympus és Ghost of Sparta, a 2015-ös PlayStation 4-exkluzív The Order: 1886 vagy az Oculus Riftre megjelent Lone Echo, amelynek a folytatásán jelenleg is dolgoznak.

A Facebook a bejelentésben azt írja, a Ready at Dawn megmarad független csapatnak, és még elköltözniük sem kell a működő stúdióikból. Habár jövőbeli projekteket még nem jelentenek be, a csapat marad a Lone Echo-franchise körül, és tovább folytatják a VR-technológia lehetőségeinek kiaknázását.

41 komment - szólj hozzá!