Aranylemezen a Ghost of Tsushima

  • Írta: gorien
  • 2020. június 23.
  • Hír
Link másolása
Aranylemezre került a Ghost of Tsushima, ami azt jelenti, hogy nincs veszélyben a júliusi megjelenés. Már csak néhány hetet kell kibírnunk, és élvezhetjük a Sucker Punch eddigi legnagyobb vállalkozását.

Az elmúlt hónapokban rengeteget hallottunk a Ghost of Tsushimáról, ami érthető, hiszen közeleg a megjelenése. Csak az elmúlt heteket tekintve kiderült például, hogyan működik a Sucker Punch szamurájos címének moralitásrendszere, hogy 50 gigányi helyre lesz szükségünk hozzá, sőt még egy teljes State of Play közvetítést is szenteltek neki.

A fejlesztőcsapat a Twitteren jelentette be, hogy aranylemezre került a Ghost of Tsushima, ez pedig megerősíti, hogy nincs veszélyben a július 17-re kitűzött megjelenés. Az ünneplést kísérő képen büszkén feszítő csapatnak ez az első játéka a 2014-es inFamous: Second Son óta, és a készítők szerint sokkal nagyobb, mint bármi, amit eddig készítettek: mind a belepakolt cuccokat, mind a világ méretét tekintve. A játék rendezője, Nate Fox szerint hihetetlenül nehéz harcok és kalandok várnak ránk.

A Ghost of Tsushima az eddigi információink szerint csak PlayStation 4-re jelenik meg, de nem ördögtől való a PlayStation 5-ös változatot is várni - a hírek szerint a játék fut majd az új konzolon is.

11.
11.
KopyAti
#7: Sztem ez nem a DECIMA engine!
9.
9.
Ultimate_
#8: csak a növényzetet nézd.
8.
8.
pgaboo977
#7: Bocs, de szerintem még közelébe sem ér.
7.
7.
Ultimate_
akárhányszor belenézek ebbe a játékba, mindig a Horizon Zero Dawn jut az eszembe, a grafikus motor amit használnak, nagyon hasonlít.
1.
1.
A Fénybenjáró
Az év legjobban várt szórakoztatóipari terméke nálam. Már májusban előrendeltem. Idén hamar lesz karácsony! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...