Csúszik a Crysis Remastered

Bizonyára feltűnt mindenkinek, hogy a Crytek mégsem leplezte le tegnap a Crysis Remastered előzetesét és megjelenési dátumát. Az ok egyszerű: ezek kiszivárogtak, és mivel a reakció nem épp az elvárt volt, a fejlesztők újragondolják a dolgokat.

Néhány napja szivárgott egy nagyot a Crysis Remastered: a screenshotok mellett a várható megjelenési dátum és az előzetes is napvilágot látott. Az internet nem reagált jól arra, amit látott, a Crytek pedig kénytelen volt visszavonulót fújni. A fejlesztők így lelőtték a tegnapra szánt online bemutatót, és a játék megjelenését is elcsúsztatják néhány héttel - tudtuk meg a Twitterjükről.

Nyilatkozatukban azt írják, a szivárgás után meghallották a pozitív és negatív visszajelzéseket is, és hallgatni fognak a rajongókra, mert „a rajongásuk a Crysis-franchise iránt vitathatatlanul magas minőségű játékot érdemel”. Emiatt minden platformon csúszni fog a megjelenés, ráadásul az előrendeléseket sem nyitják még meg – kivéve a Switchen, ahol már élesedtek.

Mint írják, a játékba szánt elemek már készen vannak, de ezt a plusz időt arra használják fel, hogy dolgozzanak még a remasteren, és szeretnék, ha a végeredmény az a PC- és konzolpusztító alkotás lenne, amilyennek mindenki ismeri a Crysist.

Konkrét megjelenési dátumot nem kaptunk, így nem tudjuk, az emlegetett néhány hét mikor jár le, de a jelenlegi állás szerint PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is megkapjuk a Crysis Remasteredet.

31 komment - szólj hozzá!