Csúszik a Crysis Remastered

  • Írta: gorien
  • 2020. július 2.
  • Csúszás
Link másolása
Bizonyára feltűnt mindenkinek, hogy a Crytek mégsem leplezte le tegnap a Crysis Remastered előzetesét és megjelenési dátumát. Az ok egyszerű: ezek kiszivárogtak, és mivel a reakció nem épp az elvárt volt, a fejlesztők újragondolják a dolgokat.

Néhány napja szivárgott egy nagyot a Crysis Remastered: a screenshotok mellett a várható megjelenési dátum és az előzetes is napvilágot látott. Az internet nem reagált jól arra, amit látott, a Crytek pedig kénytelen volt visszavonulót fújni. A fejlesztők így lelőtték a tegnapra szánt online bemutatót, és a játék megjelenését is elcsúsztatják néhány héttel - tudtuk meg a Twitterjükről.

Nyilatkozatukban azt írják, a szivárgás után meghallották a pozitív és negatív visszajelzéseket is, és hallgatni fognak a rajongókra, mert „a rajongásuk a Crysis-franchise iránt vitathatatlanul magas minőségű játékot érdemel”. Emiatt minden platformon csúszni fog a megjelenés, ráadásul az előrendeléseket sem nyitják még meg – kivéve a Switchen, ahol már élesedtek.

Mint írják, a játékba szánt elemek már készen vannak, de ezt a plusz időt arra használják fel, hogy dolgozzanak még a remasteren, és szeretnék, ha a végeredmény az a PC- és konzolpusztító alkotás lenne, amilyennek mindenki ismeri a Crysist.

Konkrét megjelenési dátumot nem kaptunk, így nem tudjuk, az emlegetett néhány hét mikor jár le, de a jelenlegi állás szerint PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is megkapjuk a Crysis Remasteredet.

32.
32.
crytek
Hamarosan valami lesz

https://twitter.com/Crysis/status/1294295242489966593
31.
31.
joeperry
A döntés jó, mert pár új effekt meg a színparádé még nem egyenlő egy normális remasterrel (lásd Assassins Creed 3). Kérdés, pár hét mire lesz elég.
29.
29.
Ps Vitat kellett volna fejleszteni, ezerszer jobb gep volt mint ez az ocska Switch.
28.
28.
KopyAti
Néhány hét alatt hogy tudnak komolyabban a grafikához nyúlni? Itt nekem vmi nem tetszik.
26.
26.
crytek
#25: És mégis sokan oda veszik a multiplatform címeket,hogy miért az ne kérdezd ..
25.
25.
Viktor_The_Best
Mi az istenert kell Switch-re kiadni a jatekot? Gyengebb meg a PS4-nel is, a fejlesztok meg vakarjak a fejuket hogy hogy optimalizaljak a jatekukat. Jo hogy nem mar PS5, Xbox Series X jatekokat nem adnak ki Switch-re! Az egy gagyi hordozhato konzol, nem erre van kitalalva!
19.
19.
Ganzer
#18: Én is ugyanezért játszok most régi ps2-es horrorokkal. Fatal Frame, Rule of Rose, Kuon stb.
Elavult grafika, idejétmúlt játékmenet, de mégis van bennük valami ami miatt nagyon bejönnek.
15.
15.
ATi0021
A helyükben Nekem nem lenne pofámon bőr kiadni ezt a szemetet. Látszik, hogy Xbox verziót remasterelték. Értem én, hogy pénzből élnek, de pl Switch-re minek kiadni. Akit Switch et vesz nem hinném, hogy AAA kategóriájú játékokkal játszik. Akinek meg grafika is kell úgyis PC-t vesz vagy PS-et vagy Xboxot. Szóval lehet nyernek egy kisebb pénzt, de a nevük még jobban elértéktelenedik.

Különösen szégyenletes az eset, látva mire képes a CryEngine: https://www.youtube.com/watch?v=rxUj0MHINAE


Ami az optimalizálást illeti, azért nézzük már azt is, hogy 2007-2008as játékról beszélünk, olyan grafika mellett ami még ma is szépnek számít. Szóval korszakát megelőzte. Ezért sem értem, mi értelme ennek egy olyan játéknál ahol mindenki grafikai csodát vár......
9.
9.
crytek
#8: PC-n nem lehet tech istenséggel tarolni mert nincs mindenki gépében 2080-as vga..
8.
8.
Anti4730
Valamint sajnalom hogy a cryteknek ilyen szarul megy, mindig es grafikailag ok keszitettek a legszebb jatekokat mikor meg csinaltak is jatekot. A ryse son of rome is 2013 ban boven megelozte a korat grafikailag.
7.
7.
Anti4730
#6: Ne haragudj de 13 ev utan az eredeti megjelenes utan nehogy mar baj legyen hogy nem ingyenes...
6.
6.
crytek
#5: De nem lesz ingyenes :)
5.
5.
hedzsooo
#4: Ingyenes frissítésnek szépek a PC-re, jaja
4.
4.
Anti4730
A sok karogo is harom screenshoot alapjan mar elkezdett itelkezni..es amugy rohadtul nem medium grafikaval talal, szebb a kepek alapjan mint a pc verzio maxon modok nelkul.
2.
2.
crytek
Ha eddig nem csináltak vele semmit ebben a pár hétben sem fognak...nem tudom minek halasztják.
Ez a még odatessszük magunkat a rajongók miatt csak egy terelés a felháborodásra..eddig kellett volna szem előtt tartani a magas minőséget nem most mikor már a finishben volt a megjelenés.

De én értem őket haldokló cég aki most kezd éledezni és kell az easy money ami egy ilyen szimpla újrakiadásból csont nélkül jön.

Ami eladhatja:

- switch tulajok akiket érdekel az fps
- ps4 tulajok mivel oda soha nem volt Crysis 1
- olyan xbox tulajok akiknek nem volt elég az xbox 360-as crysis látvány és nincs pc-jük
- pc-re ezt nem tudom melyik rajongó fogja venni akiknek megvan az alap game..mert ezt jobb helyeken valóban ingyen adják az eredeti tulajoknak lásd thq, 2k
1.
1.
Rakottkrumpli
Hát ez úgy néz ki, mintha az eredeti pc-s verzió grafikáját levenném médiumra... Vártam, de én is csalódtam. Ennél 10x különb modokat csináltak hozzá... és gondolom azoknak sem lesz ingyenes, akiknek már meg van a játék, így meg ez vér ciki...Még hogy "vitathatatlanul magas minőségű játékot érdemel" nem úgy látszik, mintha ez lebegett volna a szemük előtt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...