Demógarmadát hoz Xboxra a Summer Game Fest

Az egész nyarat lefedő Summer Game Fest az Xbox One-felhasználókat sem kíméli. Július végén számtalan demóval várja az érdeklődőket, amelyek jelentős része még megjelenés előtt álló játékokhoz tartozik.

Az Xbox One-tulajoknak fog kedvezni július végén Geoff Keighley Summer Game Festivalja, jelentette be a Microsoft. A koncepció hasonló, mint a nem olyan rég megrendezett Steam Game Festivalnál: eljuttatni az E3 showfloorjának élményét a játékosokhoz. A digitális játékmustra július 21-27. között lesz elérhető az Xbox Dashboardon.

A Summer Game Fest Demo Eventen debütáló demók olyan játékokat képviselnek többnyire, amelyek még nincsenek készen, de a fejlesztők örülnének a felhasználói visszajelzéseknek. A Microsoft ígérete szerint 75-100 demó lesz elérhető az esemény során, és ebből több mint 60 még megjelenés előtt álló játéké lesz.

A teljes lista felfedésére még várnunk kell, de egy kis ízelítőt már kaptunk. Játszható lesz a Destroy All Humans! remake-je, a Haven, a Cris Tales, a Hellpoint, a Skatebird, a The Vale: Shadow of the Crown, a Raji: An Ancient Epic és a Welcome to Elk is.

3 komment - szólj hozzá!