Watch Dogs Legion - szivárognak a képek

Egy újabb Ubisoft-játék, ami nem úszta meg szivárgás nélkül a stúdió nagy prezentációja előtt. Ezúttal a Watch Dogs Legionből érkezett pár screenshot, ami részletesebb betekintést enged a játszható karakterek képességeibe.

A Watch Dogs Legion első számú gimmickje az, hogy az eddig látottak alapján nincs főszereplője, szabadon átvehetjük az irányítást London lakói felett, akik adottságaiból és speciális képességeiből aztán hasznot húzhatunk a rendszer elleni lázadás során.

A ma kiszivárgott képek pontosan ebbe engednek betekintést: a képeken egy rendőrt, egy titkosügynököt és egy focihuligánt láthatunk, mint játszható karakterek. Úgy tűnik, hogy londoni Bobbyként szabad bejárást kapunk majd a rendőrségre, és akár ki is szabadíthatjuk a lecsukott szövetségeseinket. A focihuligánunk ezzel szemben jobban bírja a strapát a bunyók során, egy kiáltással pedig maga mellé csődítheti a bandáját is. A trió közül a 007-es ügynökre hajazó kémünk a legérdekesebb, aki egy halom spéci kütyüvel, valamint egy rakétával és álcázóberendezéssel felszerelt sportautóval érkezik.


Mi már kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki a Watch Dogs Legion hajmeresztő ötleteiből. Egy biztos, vasárnap este a Ubisoft Forward adása során biztos, hogy közelebbről is megismerkedhetünk majd az év végén érkező játékkal.

8 komment - szólj hozzá!