Halo Infinite - még egy vezetővel kevesebben

Rájár a rúd a Halo Infinite-re. Nem elég, hogy végül mégsem lesz az Xbox Series X nyitócíme, és 2021-re csúszik, a fejlesztőcsapatban is folyamatos a jövés-menés. Most Chris Lee, a 343 Industries feje lép hátra a projekttől.

A Halo Infinite gameplay bemutatója nem aratott osztatlan sikert, ám nem ez volt az egyetlen ok, amiért a játékot végül áttolták 2021-re. A fejlesztésért felelős 343 Industries gárdájában folyamatos a mozgás: tavaly Mary Olson executive producer és Tim Longo kreatív igazgató hagyta ott a projektet, idén néhány veterán munkatársat vettek fel, amit most egy újabb távozás követ.

A Bloomberg tudta meg, hogy Chris Lee, aki végig felügyelte a játék fejlesztését, már nem dolgozik a Halo Infinite-en. Lee egy évvel a 343 Industries alapítása után csatlakozott a csapathoz, és 2016 óta a társvezetője a stúdiónak. Lee annyit nyilatkozott az újságnak, hogy hisz a csapatban, és biztos benne, hogy egy nagyszerű játékot szállítanak majd le, épp ezért találta időszerűnek, hogy hátrébb lépjen, és más jövőbeli lehetőségeket keressen.

A Microsoft megerősítette, hogy Lee továbbra is az alkalmazásukban marad, és noha a Halo fejlesztésében már nem fog részt venni, hálásak az eddigi munkájáért.

13 komment - szólj hozzá!