Decemberben összenő a Black Ops és a Warzone

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 30.
  • Letöltés
Link másolása
Dacára a körítésváltásnak a Call of Duy-sorozat nem hagyja maga mögött a Warzone-t, a játék támogatása a Black Ops - Cold Warral párhuzamosan folytatódik tovább. A szoros integrációra decemberben láthatunk majd először példát.

A Call of Duty: Warzone sikereit látva egyáltalán nem meglepő, hogy az Activision nem hagyja magára a battle royale-játékát, a jelek szerint az anyag folyamatosan bővül majd az aktuális epizódoknak megfelelő tartalmakkal. Így lesz ez a Call of Duty: Black Ops - Cold War esetében is: a kiadó ígéretei szerint a két játék közötti szoros integrációra decemberben, az új Black Ops első szezonjával párhuzamosan látunk majd példát.

Hogy ez pontosan milyen tartalmakat jelent majd, arról még nem beszéltek a készítők, azonban "a következő egy-két hétben" erre is fény derül. Az már biztos, hogy a Black Ops - Cold Warban feloldott operátoraink és fegyvereink használhatóak lesznek a Warzone-ban is, épp úgy, ahogy azt a Modern Warfare kapcsán már láttuk - ja, és persze a Modern Warfare felszerelései sem mennek sehová.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War november 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, valamint november 19-én PS5-re.

Túl a 80 millió letöltésen

Ezzel párhuzamosan befutott az Activision Blizzard pénzügyi jelentése is, ami alapján a Call of Duty-franchise elképesztő tempóban nyomtatja a pénzt a kiadó számára. Az év harmadik negyedében a kiadó forgalma 1,95 milliárd dollár volt, ami 52 százalékos növekedésnek felel meg, míg a nyeresége 604 millió dollárra rúgott.

Eleve óriási siker, hogy a Call of Duty: Modern Warfare remekül teljesített a kasszáknál, a prémium árazású Call of Duty-epizódok közül egyik rész sem tudott olyan jó számokat villantani az első évében, mint a legutóbbi rész. Ezenkívül az elmúlt évben rajtolt el a széria két rendkívül sikeres free-to-play vadhajtása, a Call of Duty: Mobile és a Call of Duty: Warzone is: az előbbi mára 300 millió, az utóbbi 80 millió letöltésnek örvendhet.

A vállalat aktív felhasználótábora így 23 százalékkal 390 millió főre duzzadt, de ebben persze benne vannak a Blizzard- és a King-játékok is.

További érdekesség, hogy a cég a közeljövőben több mint 2000 embert tervez felvenni.

6.
6.
Gerzson95
#5: Tetriszben nem rossz. :P
5.
5.
Falcon
Átkozott legyen a pillanat mikor kitalálták a battle royált
4.
4.
s4jtqkac
Es meg mindig nincs se szerkesztes, se torles gomb.. nice going boys.. 2020, just sayin'
3.
3.
s4jtqkac
"Cold Warban feloldott operátoraink és fegyvereink használhatóak lesz a Warzone-ban is"
2.
2.
s4jtqkac
"nem hagyja mögött a Warzone-t"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...