Spider-Man Remastered - külön is kapható lesz?

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 21.
  • Pletyka
Link másolása
Teljes a káosz a 2018-as Marvel's Spider-Man remasterelt verziója körül, hiszen a bejelentése után érkezett rossz hírekre szépen lassan egyenként rácáfolt a Sony. Most nagyon úgy tűnik, hogy külön is megvásárolható lesz a játék PS5-re.

Még szeptemberben indult el a rossz hírek lavinája, miszerint a Marvel's Spider-Man Remastered csak a Marvel's Spider Man: Miles Morales - Ultimate Edition részeként lesz kapható. Attól sem voltunk elragadtatva, hogy eredetileg a mentéseinket sem vihettük volna tovább PS4-ről PS5-re, de ez végül megváltozott, amikor megérkezett a cross-save funkció a játékhoz.

Sajnos a sima PS4-es kiadásról továbbra sem frissíthetünk ingyenesen az újrakevert verzióra, azonban nemrég felkerült a Marvel's Spider-Man Remastered adatlapja a PlayStation hivatalos oldalára, amiből arra lehet következtetni, hogy hamarosan mégiscsak beruházhatunk külön is a 2018-as epizód remasterjére.

A jelen cikk írásakor nem kezdeményezhetünk vásárlást, viszont nemrég még 39,99 dolláros árcédula bukkant fel a Spider-Man Remastered mellett. Ez összességében rosszabb ajánlat, mint a Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Ultimate Edition, hiszen azzal az idei és a 2018-as, felújított Pókember kalandot is megkapjuk.

Érdemes még megjegyezni, hogy  - a spin-offal karöltve - a Spider-Man Remastered is megkapta a maga Performance RT módját, aminek hála ezt az epizódot is ray tracing és 60 fps társaságában élvezhetjük: 

1.
1.
Nate Hope
Manapság egyre ritkábban játszok végig kétszer is játékokat (főleg open worldöket), de ennek PS5-ön tuti nekimegyek még egyszer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...