Jól jött a Battlefront II-nek az Epic akciója

A Star Wars: Battlefront II támogatása tavaly tavasszal ért véget, ám az Epic Games Store nem is olyan régi akciója megmutatta, hogy van még érdeklődés iránta. Az EA hatalmas játékosszám-növekedésről számolt be.

Az Electronic Arts-féle Star Wars: Battlefront II pályafutása nem indult fényesen 2017-ben, a loot boxok körüli botrányokat az EA is megérezte, a hatásai pedig az egész játékiparon végiggyűrűztek. A játék fejlesztését ettől függetlenül nem hagyták abba, tavaly pedig szépen le is kerekítették egy utolsó frissítéssel. És habár ilyenkor szokott bekövetkezni egy live service-modellre épülő alkotás lassú haldoklása, az Epic egyelőre megmentette ettől a Battlefront II-t.

Két hete az Epic Games Store szokásos ajándékjátékai között a Battlefront II mindennel megpakolt Celebration Editionjét kínálták, amire rá is vetették magukat a játékosok. Az Electronic Arts tájékoztatása szerint ez a promóciós időszak 19 millió játékost csábított a játékba – a szerverek nem is bírták a terhelést. Noha az nem derül ki, hogy ez mind új játékos, vagy vannak-e köztük olyanok, akik szimplán a megugró népszerűség miatt kezdtek maguk is újra játszani, az EA mindenesetre köszöni a rajongók lankadatlan támogatását.

A Star Wars: Battlefront II PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is játszható.

9 komment - szólj hozzá!