Száznál is több játék jön idén a Stadiára

Noha a Stadiának továbbra sem gördül simán a szekere, a Google-nél nem tettek le a szolgáltatás kínálatának bővítéséről. 2021 során száznál is több játékot várhatunk, és azt is bejelentették, melyik kilenc jön legközelebb.

A Google Stadia legutóbb azzal került a hírekbe, hogy bezárja saját fejlesztőstúdióit, ez azonban nem azt jelenti, hogy a platform kínálatának bővítgetéséről lemondtak volna. Nemrég egy blogposztban adták tudtunkra, mely játékokat várhatjuk a közeljövőben, és azt is bejelentették, hogy 2021 folyamán száznál is több játékot terveznek hozzáadni a szolgáltatáshoz.

Az elkövetkező hónapokat illetően kilenc újdonságról tudunk. Február 23-án a Shantae: Half-Genie Hero – Ultimate Edition és a Shantae: Risky's Revenge – Director's Cut hozza el nekünk Stadiára is a kis dzsinnlány kalandjait, míg március 2-án az It came from space and ate our brainsben az emberiség ellen törhetünk co-opban.

Március 17-én a FIFA 21 meccseibe vethetjük magunkat, március 26-tól pedig a klasszikus platformerekre hajazó Kaze and the Wild Masksot próbálhatjuk ki. Április 23-án a Judgment csatlakozik a platformhoz, illetve várhatjuk még a Killer Queen Blacket, a Street Power Footballt és a Hellpointot, bár utóbbi háromnak premierdátuma egyelőre nincs.

11 komment - szólj hozzá!