Arénamóddal bővül az Apex Legends

  • Írta: gorien
  • 2021. április 27.
  • Letöltés
Link másolása
Egy hét múlva befut az Apex Legends következő frissítése, amit a fejlesztők Legacy alcímmel láttak el. Azon túl, hogy kapunk egy új karaktert, egy vadonatúj játékmóddal is bővül a battle royale: az Arenas most bemutatkozott.

A Respawn szerint az Apex Legends soron következő, május 4-i frissítése olyan jelentős lesz, hogy ejtették is a verziószámokat, és egyenesen Legacynak keresztelték el. Az alcím arra is utal, hogy a battle royale-játék kicsit közelebb kerül a Titanfall-játékokhoz (a legújabb karakter is egy Titanfall-szereplő lánya lesz), a tervezett összefonódás pedig máris jót tett a Titanfall 2 népszerűségének.

Néhány napja aztán egy vadonatúj játékmódot kezdtek teaselni, ami most mutatkozott be teljes valójában: ez lesz az Arenas. Ez a mód nem időszakos, hanem a játékban marad, és annak a stratégiának a része, amellyel az Apex Legends határait túl akarják terjeszteni a battle royale-okon.

Az Arenas, ahogy a neve is elárulja, egy arénamód lesz, amelyben két háromfős csoport játszik egymás ellen kifejezetten ehhez tervezett pályákon – a cél a másik csapat kiiktatása. A körökre osztott meccsekben minden kör előtt lehetőségünk lesz fegyvereket és képességeket vásárolni, mint a CS:GO-ban vagy a Valorantban. A csavar annyi, hogy nem vihetjük tovább a felszerelésünket, minden kör elején tiszta lappal kezdünk, hogy egyik csapat se kerüljön előnybe. Az arénákban a battle royale-mód szűkülő köreit is megtaláljuk majd, így minden kör egyre kisebb területen játszódik majd.

Az Apex Legends PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre jelent meg.

3.
3.
JohnSpartan
Baromi jó lett ez az új aréna mod. Tetszik hogy minden kőrben vásárólni kell felszerelést, kicsit CS GO-ra emlékeztet a rendszer ami nem tré. Jókat lehet taktikázni! Kellenek még ilyen modok a játékba!

Az új karakter meg annyira OP hogy nem kell szerintem sok idő hogy nerfeljék.

Ami tré volt hogy az nap amikor kijött, össze is omlott az apex...
2.
2.
JohnSpartan
#1: Szerintem jó hogy bele tesznek egy ilyen modot, pláne hogy benne is marad. De... talám olyan problémákra is koncentrálhatnának amit maguk idéztek elő. Itt leginkább a laggparty-ra gondolok ami a crossplay-el eggyütt étkezet. Természetesen hetente jön valami update ami nem igazán órvosolja a problémát...
1.
1.
markoci555
miért reménykedtem hogy valami újat tesznek le az asztalra? ezt minek kellet teaselni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...