Távozott a Stadia termékfejlesztési vezetője

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 4.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Az elmúlt hónapok tükrében nem túl biztató hír, hogy elhagyta a Google-t a Stadia termékfejlesztési vezetője, John Justice. Azt nem tudni egyelőre, hogy ki lesz az utóda, és hogy milyen hatással lesz mindez a szolgáltatásra.

Pörögnek az események a Stadia körül. Miközben a szolgáltatás mind a támogatott országok, mind pedig a platformok tekintetében terjeszkedik, és csak az idei évben száz új játékkal bővül, a Google nemrég egy tollvonással bezáratta a belsős fejlesztőcsapatait. Nehéz eldönteni, hogy a cég mennyire elkötelezett a rendszer mellett, elvégre hírhedt arról, hogy egyik napról a másikra mond le a kevésbé sikeres termékeiről, és az is biztos, hogy a mai hírünk is fokozza a bizonytalanságot.

A The Information szellőztette meg ugyanis először, hogy elhagyta a Google-t a Stadia egyik kulcsembere, John Justice termékfejlesztési vezető. A szolgáltatás felhasználói élményéért felelős szakember korábban maga is elismerte, hogy hajlamosak túl sokat ígérni a Stadia kapcsán, utalva ezzel arra, hogy a rendszer az előzetes bejelentések ellenére meglehetősen hiányos funkcionalitással rajtolt el. Noha Justice még nem frissítette a LinkedIn-oldalát, a Google már megerősítette a 9to5Google-nek a távozása hírét.

Az már nem derült ki, hogy miért váltak el a cég és az úriember útjai, ahogy az sem világos egyelőre, hogy ki lehet az utóda. A Stadia környékén több fontos vezető is szorgoskodik még, így Phil Harrison vagy Jack Buser is betöltheti az utána keletkezett űrt.

6.
6.
delphijos
#3: Az öccséről ( Doctor Justice ) volt képregény sorozat is :)
5.
5.
Nothing
Gonosz féltestvéréről, Neville Eville-ről nem is beszélve.
3.
3.
leviske
Azért nagy kár volna, ha teljesen kimúlna, mert az Android kiegészítésének egészen jó kis cuccnak ígérkezett.
2.
2.
Ez a John Justice nagyon király szuperhős név.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...