Regény készül a Tiberium Wars alapján

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A minap az Electronic Arts és a Del Rey közösen bejelentette, hogy utóbbi kiadó egy Command & Conquer 3: Tiberium Wars alapján készült könyvet fog kiadni.
A minap az Electronic Arts és a Del Rey közösen bejelentette, hogy utóbbi kiadó egy Command & Conquer 3: Tiberium Wars alapján készült könyvet fog kiadni.



A Keith R. A. DeCandido által írt alkotás május 29-én kerül az észak-amerikai és a kanadai boltok polcaira, Angliában és Németországban pedig az azt követő hónapokban fog debütálni - remélhetőleg ide is eljut majd egy-két példány az új regényből!
13.
13.
General Thomas
A GDI átvezetői pont hogy unalmasak. No de a NOD-é már sokkal jobbak, (Ajaaaay!) és a Scrin bevezető intrója is szép.

A legjobb az egészben mégis az hogy míg a GDI oldalon a sajtó alapján tudod a harcot, a NOD oldalon ugyanabban az időben pedig épp valami őrült tervet ezsel ki Kane....szépen megcsinálták a 2 sztori egymásba forradását, főleg amikor az utolsó torony áll csak fent..
12.
12.
Dakkon
9.: ha végigtoltad a cnc3-at, akkor láthatod, h halál un csi a főszál. semmi érdeksség nincs benne. monoton, egyszálú, én a GDI küldi átvezetői alatt mindig szundiztam. uncsiii. kicsit felpörgethették volna, mint anno a red alartben a yuri-s szálat. stb.....

amúgy Frank Herbert jó író, és szerintem sokkkla jobb, mint a fentebb szóbakerült író(elnézést a rajongóktól)
11.
11.
Trishtan
A Dune könyvek nem állítólag jók, hanem gyakorlatilag kapott az első regény több scifi díjat anno :-p
10.
10.
General Thomas
Filmből játék = baaad

Játékből film, ilyen meg még nem igazán volt...Uwe Boll ne mszámít filmesnek....a Halo film meg azóta is várat magára :P
9.
9.
t.roli
AMúgy sztem nem lesz rossz. Állítólag a Dune könyv(amiből a játék készűlt) is nagyon jó. Most fordítva ez miért ne lehetne jó?
7.
7.
logoffmeister
Szerintem sem lesz nagy pláne. Ilyenekbe miket tudnának beleírni?
6.
6.
General Thomas
És akkor a zseniális tábornok odadobta a Zone Troopereit az ellenség bázisa háta mögé, miután Ion ágyúval megritkította az áramellátását, hogy a Mammuth tankok szabadon mehessen pusztítani, miközben a Firehawkok repültek a napfényben....

Sweeeeeet :D
5.
5.
SWBF2
Igen,nem valószínű h nagy siker lesz...
4.
4.
Ca$h
Nem rossz ötlet, de biztosan gagyi lesz...
3.
3.
Micro Face
2.
2.
t.roli
soha nem olvasok könyvet. lehet ezt elolvasnám
1.
1.
skiz0
hűűű de jó lenne ez, főleg magyarul :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...