Ezek a játékok biztosan kihagyják a EA Play Live-ot

Rohamosan közeledik az Electronic Arts júliusi bemutatója, ahol az ígéretek szerint rengeteg érdekességet villant majd a kiadó, de most azokról a címekről is szó esett, amik már biztos, hogy nem köszönnek vissza az előadáson.

Itt van már a kanyarban a jövő héten esedékes EA Play Live bemutató, ahol a különböző sportjátékok mellett ismét láthatjuk majd a Battlefield 2042-t, valamint pletykálnak a Dead Space-sorozat nagy visszatéréséről is. Az elmúlt napokban viszont azokról a frencsájzokról is ejtett pár szót az Electronic Arts, amikkel sajnos biztos, hogy nem fogunk találkozni a műsor alatt.

Egyelőre még nagyon a fejlesztés korai szakaszában tartanak az új Mass Effect-játék esetében, illetve a következő Dragon Age-ből sem fognak tudni újabb látnivalót mutatni a készítők. A messzi-messzi galaxis rajongói szintén nem lesznek boldogok, hiszen a Star Wars: The Old Republic MMO is kihagyja az EA Play Live-ot, és más Star Wars-játék bejelentésére se nagyon számítsunk. Természetesen az nincs kizárva, hogy pár infómorzsát hallunk majd a fenti játékokból, de egyelőre be kell érnünk új képek és előzetesek nélkül.

Az EA Play Live július 22-én, itthoni idő szerint este 7 órakor veszi kezdetét.

5 komment - szólj hozzá!