Bemutatkozott a Battlefield 2042 sandbox módja

A ma esti EA Play Live egyik főattrakciója egyértelműen a Battlefield 2042 volt, a fejlesztők egy friss trailer kíséretében lerántották a leplet az FPS sandbox játékmódjáról, a Portalról.

Nem sikerült túl jól titokban tartani a Battlefield 2042 legújabb játékmódját, a Portalt, hiszen az már az esti EA Play Live előtt kiszivárgott (via Kotaku), de végül a DICE hivatalosan is megmutatta mozgás közben az újdonságot:

A Battlefield 2042 Portalja kvázi egy szerelmes levél a sorozat rajongóinak, ugyanis ennek a játékmódnak a segítségével - egy kis túlzással élve - a legegyedibb meccseket is összehegeszthetik majd a játékosok maguknak. Drónhadsereg egy tank ellen? Modern hadviselés vs. Wehrmacht? Ráadásul mindezt akár a Battlefield: Bad Company 2 pályáin? A határ a csillagos ég, hiszen úgy mixeljük majd a széria korábbi (támogatott) térképeit, járműveit, fegyvereit és játékszabályait, ahogy kedvünk tartja.

Az ígéretek szerint pedig a DICE és a Ripple Effect Studios még a Battlefield 2042 premierje után is foglalkozik a Portallal, így elméletileg a jövőben mindig számíthatunk majd újabb tartalmakra a játékmódhoz.

4 komment - szólj hozzá!