Brit toplista: nem talált kihívóra az F1 2021

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 10.
  • Toplista
Link másolása
A nagyobb játékpremierek hiányában ismét aranyéremmel zárta a hetet az F1 2021 az Egyesült Királyságban. A Codemasters fejlesztése zsinórban harmadjára végzett az élen, de a dobogón más sportágak is képviseltették magukat.

Hiába, nehéz tartani az iramot a száguldó cirkusszal. Büszke lehet a fejlesztésére a Codemasters, és az EA is örülhet a nemrég felvásárolt csapat teljesítményének, hiszen az F1 2021 már három hete uralja a brit dobozos eladási listát. Az autóversenyes játékok egyébként kifejezetten nagyot futottak a múlt héten a szigetországban, a lista ezüstérmese ugyanis a Mario Kart 8 Deluxe lett.

A hét másik nagy nyertese a szép hosszú címmel ellátott Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game volt. Nyilvánvaló, hogy az ötkarikás játékok utolsó néhány napja nagyot lendített a játékfeldolgozáson - egész pontosan 43 százalékot ugrott a Sega sportkollekciója a két héttel ezelőtti adatokhoz képest.

Az említetteket leszámítva többé-kevésbé papírforma szerint alakult a brit toplista. Az előző hét ezüstérmese, a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD 46 százalékos csökkenést követően három helyet csúszott a ranglétrán, az olyan szokásos favoritok, mint az Animal Crossing: New Horizons, a GTA V vagy a Minecraft pedig szokásos erővel tartják magukat. Érdemes megemlíteni, hogy a tízes élvonal aljára bekacsintott a Marvel's Avengers is - úgy tűnik, a britek már készülnek a wakandai kalandra.

  1. F1 2021
  2. Mario Kart 8 Deluxe
  3. Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
  6. Minecraft (Switch)
  7. Grand Theft Auto V
  8. Assassin's Creed: Valhalla
  9. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  10. Marvel's Avengers
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...