Marvel's Avengers - Wakanda, jövünk!

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Marvel's Avengers következő nagyobb ingyenes frissítése, amely Wakandába kalauzolja el a játékosokat a Fekete Párduccal a főszerepben.

A Square Enix és a Crystal Dynamics bejelentette, hogy augusztus 17-én érkezik meg a Marvel's Avengers következő ingyenes frissítése, a Black Panther: War for Wakanda. A DLC Wakandába viszi el a rajongókat a Christopher Judge alakította Fekete Párduccal a főszerepben, és két új főellenfelet, a Birnin Zana Outpostot, egy Drop Zone-t és további Threat Sector-missziókat hoz magával többek között.

Augusztus 16-án, magyar idő szerint 19 órakor újabb War Table-adással jelentkeznek a fejlesztők, ahol alaposabban is bemutatják a kiegészítőt, addig is a PC-s, a PS4-es, a PS5-ös és a stadiás játékosok figyelmébe ajánljuk az ingyenes hétvégét, aminek a keretein belül augusztus 1-ig kötetlenül nyúzhatjuk a Bosszúállók videojátékos kalandjait. Ez idő alatt több időszakos esemény, illetve akció is elérhető: 400 százalékkal több tapasztalati pontot gyűjthetünk, mint általában, 50 százalékkal olcsóbbak a játékbeli Marketplace holmijai, és visszatér a Tachyon Anomaly is.

1 komment - szólj hozzá!