Életjelet adott a Kingdoms of Amalur új DLC-je

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 7.
  • Hír
Link másolása
A THQ Nordic látott fantáziát a 2012-es Kingdoms of Amalur: Reckoningban, tavaly vissza is hozta egy remaster formájában. Ígértek mellé egy új kiegészítőt is, amelyről eddig nem hallottunk sokat, de a fejlesztők szerint már mindjárt kész.

A 2012-es Kingdoms of Amalur: Reckoning különösebb sikert ugyan nem aratott a megjelenésekor, de a játék jogait néhány éve megvásároló THQ Nordic úgy döntött, nem hagyja parlagon heverni. Tavaly Re-Reckoning alcímmel megjelent a szerepjáték remasterelt kiadása, illetve ígértek hozzá egy Fatesworn című kiegészítőt is, amely elméletben idén jelenik meg. Körülötte azonban nagy a hallgatás.

Ezt törte meg most a felújított változaton dolgozó Kaiku a fentebbi screenshottal, illetve azzal a helyzetjelentéssel, hogy már a fejlesztés utolsó fázisaiban járnak. Megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk, de egy rövid leírást igen a képen is látható, a DLC helyszínéül szolgáló Gale Crossingról. Ez a település évszázadokon át volt a Kenderút egyik leggazdagabb állomása, és a folyamatos háborúk ugyan idővel tönkretették, még mindig fontos hely azok számára, akik biztonságban át akarnak jutni az Eldrith-hegységen.

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is játszható.

1.
1.
Shao Kahn
Hát, én a normál verziót vettem meg ps4-re, nem is sejtettem hogy lesz dlc. De mindegy, nem fogom újra megvenni egyetlen új dlc miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...