Megegyezett a Disney és Scarlett Johansson

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Végül peren kívül egyezett meg egymással a Disney és Scarlett Johansson, miután a színésznő beperelte a vállalatot a Fekete Özvegy Disney+-premierjéért. A részleteket nem ismerjük, de most már mindkét fél elégedettnek tűnik.

Scarlett Johansson, a Marvel filmes univerzumának egyik főszereplője még július végén perelte be a Disney-t, méghozzá azért, mert a Fekete Özvegy párhuzamosan debütált a mozikban és a Disney+ kínálatában. A színésznő állítása szerint ezt a szerződése nem tette lehetővé, és nem is tárgyalhatták újra azt, márpedig az eredeti megállapodásuk alapján a díjazásában komoly szerepe volt a film mozis teljesítményének.

Lapértesülések alapján a streaming miatt 50 millió dollárt bukhatott, de voltak olyan információk, amelyek szerint megkísérelte az üzlet újratárgyalását, és 80 millió zöldhasút kért a Disney-től - ezt a cég ellenajánlatra sem méltatta. Az új fejlemény az, hogy a felek peren kívül megegyeztek egymással, és bár a megállapodás részletei nem ismertek, a Deadline szerint a stúdió "több tízmillió dollárral" kompenzálta a színésznőt. 

A két fél most elégedettnek tűnik, legalábbis a nyilatkozataik alapján örülnek, hogy sikerült rendezni a dolgot, és alig várják, hogy folytathassák a közös munkát.

10.
10.
C0m1n65un
#8: Nálam is akkortájt múlt el a varázs végérvényesen.
8.
8.
Ooorky
Thor Ragnaroknál feladtam a frencsájz nézését, így nekem annyi emlékem van róla, hogy feszülős naci meg push-up melltartó.
Változott vmi?
7.
7.
C0m1n65un
#5: Igen. Ez már egy helyreigazítás volt, amit múlt hónapba jelentettek be (sokan még nem is tudnak róla), de több országba ez nincs így. A nővérem Svájcba él, és ott például nem lehet moziba járni jelenleg, pedig a lakosság 20% oltatta be magát. Több ilyen ország is van, de szerintem akkor is az a legnagyobb probléma, hogy ezek a film franchise-k egyszerűen elfáradtak, érdektelenebbé váltak, és ezen az sem segít, hogy jelenleg a kevésbé kedvelt karakterek vannak terítékeken.
5.
5.
manderel
#4: Jelenleg nálunk nem kér a mozi a védettségi igazolványt.
4.
4.
C0m1n65un
#2: Ez szerintem csak részben igaz. Persze a vírus alaposan rátett a dologra, de a közönség is elfáradt rendesen szerintem. Én legalábbis ezt vettem észre magamon, és a környezetemben előkön. Az idén megjelent Marvel filmek nem érdekeltek. Sőt a Free Guy-on kivül semmi nem hozott különösebben lázba.
Plussz arról se feledkezzünk el, hogy egy csomó országban, beleértve kis hazánkat is, egy rakás ember nem is mehet el a moziba, és a legtöbb ilyen orszagba messze nem olyan magas az oltottság sem, mint itt. Nyilván ennek tudatába a stúdiók se fognak annyit reklámra költeni, mint régen.
2.
2.
crytek
Egyébként döbbenet hogy a "vírus miatt" az alsó hangon is 1 milliárd $-ig menetelő mozik csak ilyen foscsira 300 max 400 millió ig jutnak csak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...