Optimus fővezér is a Smite-ban fog zúzni

Az istenek háborújához újabb, nem isteni karakterek csatlakoznak hamarosan a Smite-ban. Korábban már az Avatár és a Tini Nindzsa Teknőcök csapata is beköszönt a MOBA-ba, most a Transformers alakváltóin a sor.

Habár a multifranchise crossoverek koronázatlan királya mindenbizonnyal a Fortnite, a Smite-nak sem kell szégyenkeznie. Az egykoron csak különböző mitológiák isteneit egymásnak eresztő MOBA-ban már megtaláljuk az Aang legendája, a Tini Nindzsa Teknőcök vagy a Stranger Things szereplőit, hamarosan pedig gyermekkorunk újabb hősei csatlakoznak a bunyóhoz.

Ezúttal a Transformers alakváltó robotjain a sor, hogy csatába induljanak Zeusz, Thor vagy Herkules oldalán – persze, a többi crossoverhez hasonlóan ezúttal sem önálló karaktereket kapunk, hanem már meglévő hősök skinjeiként kerülnek a játékba. Optimus fővezérnek Gebet öltöztethetjük, Megatron fémgúnyáját Ra veheti fel, Üstökös pedig Jing Weiből lehet.

A crossover, a korábbi példákhoz hasonlóan, saját battle passt kap, csakis ezen keresztül szerezhetjük be az új jelmezeket. Optimus fővezéréket november 16-tól kereshetjük a Smite-ban, amely ingyen játszható PC-n, Nintendo Switchen, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

2 komment - szólj hozzá!