Befutott a Halo Infinite kampányának új videója

Egy durván hatperces bemutatót kapott a Halo Infinite több mint egy éve nem látott kampánya. A friss felvétel mesél a sztoriról, de bemutatkoznak új ellenfelek, illetve Master Chief páncéljának fejlesztési lehetőségei is.

Ahogy azt nemrég beharangoztuk, ma délután 15 órakor friss bemutatót kapott a Halo Infinite nagyon rég nem látott kampánya. A kicsit több mint hatperces felvétel mindenből mutatott egy picit, így megtudhattuk, hogy a játék története szerint a Banished legyőzte a UNSC erőit, és átvették a titokzatos Zeta Halo irányítását, ezzel komoly fenyegetést jelentve az emberiség még megmaradt túlélőire. Amikor minden remény odaveszett, Master Chief visszatér, aki a valaha volt legkomolyabb ellenséggel kell hogy szembenézzen.

A videóból az is kiderült, hogy a Halo Infinite minden eddiginél nagyobb szabadságot ad majd a kezünkbe. A küldetéseket teljesen szabadon, egymástól függetlenül, egy térkép segítségével vehetjük fel. Master Chief új kihívásokkal is szembenéz, de ehhez új kütyüket is kap, köztük a csáklyavetőt. Főhősünk páncélzata különböző módokon fejleszthető lesz, illetve továbbra is bármilyen járművet szabadon a magunkévá tehetünk majd.

A Halo Infinite eredetileg az Xbox Series X/S megjelenésére lett időzítve, de a rosszul sikerült első bemutatót köszönhetően a Microsoft és a 343 Industries úgy döntött, elhalasztja a játék megjelenését.

A Halo Infinite így december 8-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A játék többjátékos módja ingyenes lesz, a kampány pedig az első naptól benne lesz az Xbox Game Pass kínálatában is.

24 komment - szólj hozzá!