Áttekintő előzetesen a The Last Oricru

  • Írta: gorien
  • 2021. december 11.
  • Videó
Link másolása
A The Last Oricruval a GoldKnights az emlékezetes akció-szerepjátékok közé kíván betörni: élő, a játékosra reagáló világot, komoly döntéseket és kíméletlen harcot ígérnek. Egy nyolcperces videóban szedték össze, mit érdemes tudni róla.

A The Last Oricru az egyike volt azoknak a játékoknak, amelyeket a Koch Media a Prime Matter részleg bejelentésével egy időben fedett fel. A GoldKnights egy olyan akció-szerepjátékot készít, amelyben a döntéseink formálják a világot körülöttünk. A több százéves hibernáció után egy olyan bolygón találjuk magunkat, ami technológiai szinten megrekedt a középkorban, viszont léteznek modern eszközök is, amelyeket csak mi vagyunk képesek használni.

A sztori szerint egy polgárháborúba csöppenünk, amit a bolygót benépesítő két faj, a naboruk és a patkányfajzatok vívnak. A játék során állást foglalhatunk valamelyik oldalon, de útközben el is árulhatjuk őket – a tetteink folyamatosan hatással lesznek a két fajjal való kapcsolatunkra. A különböző választások különböző utakat nyitnak meg előttünk, ezekből mutat néhány példát a fentebbi, alapos áttekintő videó.

A The Last Oricrunak fontos részét képezi a harc is, ami a fejlesztők szerint ügyességalapú és kíméletlen lesz, illetve ha rosszul választjuk meg az ütközeteinket, bizony sokszor otthagyhatjuk a fogunkat. Szerencsére azonban akár egy társat is vihetünk magunkkal a kooperatív játékmódnak hála, ami teljesen új helyzetekhez is vezethet, ugyanis bizonyos megoldásokat csakis két játékossal valósíthatunk meg.

Ha az első, nyolcperces videó nem volt elég, még egy fejlesztői videónaplót is kaptunk, amelyben többet látunk a kooperatív módból és a harcból is.

A The Last Oricru 2022-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

3.
3.
hedzsooo
Van benne potencial, roviden:)
2.
2.
KopyAti
Next-gen konzol, és pc? Hát a graf nem túl next-gen.
1.
1.
Shao Kahn
Nekem tetszik, de remélem NEM Dark Souls szerű, azokat gyűlölöm mert végigvihetetlenül nehezek és nem lehet bennük menteni, na szóval remélem nem olyan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...