Már készülhet a DOOM folytatása?

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 16.
  • Pletyka
Link másolása
A Bethesda legújabb álláshirdetése szerint az id Software már gőzerővel dolgozik a DOOM következő epizódján. A stúdió egyelőre a harcrendszer megálmodásához keres szakembert.

Az XboxWorlds szúrta ki, hogy a ZeniMax oldalán felbukkant egy új álláshirdetés, amiben az id Software olyan új szakembert keres, akinek van tapasztalata a harcrendszerek tervezésében. A hirdetés leírása szerint egy jövőbeli AAA-kategóriás akciójátékhoz toboroznak új munkaerőt, a jelölteknek pedig behatóan kell ismernie a 2016-ban bemutatott DOOM-ot és annak folytatását, a DOOM Eternalt.

Ezek után eléggé egyértelműnek tűnik, hogy a DOOM-sorozat bővülhet újabb felvonással, de az sem tűnik valószínűtlennek, hogy a Quake vagy a Rage tér vissza valamilyen formában. 

7.
7.
semike
#1: Én nagyon bírtam a 2.részt,szerintem is jó játék.
Nem értettem a fanyalgókat….
6.
6.
taktaharkányi
#4: "Mindegy mi jön game pass ready"

Az igényesség ars poetikája... xD
5.
5.
Ooorky
#4: Jahh, finoman szólva kaka volt.
4.
4.
crytek
#1: Ja jó volt csak kár hogy just caust már játszottunk sok részt nem kellett volna más néven még egy. Gyenge szar volt. (SZERINTEM) és sokak mások szerint is..

Mindegy mi jön game pass ready szóval ha nem multis ótvar lesz toljuk majd
3.
3.
Ps fanboy
Még jó, hogy elvileg az Eternal dlc-ben lezárták a történetet.
2.
2.
Parano1d
Szerintem volt is róla cikk, hogy a Doomot egyelőre pihentetik.
Quake lesz az, vagy remélem valami új cím inkább.
1.
1.
zoe9
Én örülnék egy Rage 3-nak. Szerintem nagyon alulértékelt játék volt a második rész. Miután dobták az első részben használt id tech motort (kukázva Carmack megatextúra vízióját) és váltottak az Avalanche Apex motorra nagyon korrekt kis játék lett. Volt benne minden, mint a búcsúban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...